RSS post comments feeds rss email feeds twitter

La 7 secunde de o surpriză la Ploiești

/ 24 noiembrie 2013

Energia Rovinari a jucat foarte bine la Ploiești contra campionilor de la Asesoft, au condus în permanență, dar au pierdut în ultimele secunde ale întâlnirii cu scorul de 84-82 (19-23, 25-22, 13-20, 27-17).

IMG_4110Echipa gorjeană a condus de la început până aproape de final, a avut de multe ori un avantaj de 8-9 puncte, însă finalul a fost catastrofal pentru Energia. Deși aveau patru puncte avans înaintea ultimului minut de joc, elevii lui Florin Nini au cedat inexplicabil. La scorul de 82-82, cu 7 secunde înainte de final, Djapa a comis fault și a permis gazdelor să se apropie de victorie, dar dramatismul a atins cote și mai înalte după ce Asesoftul a ratat ambele aruncări libere. Din nefericire pentru Energia, Tica a recuperat după ultima ratare și a dus scorul la 84-82. Troupe a pierdut apoi posesia, mingea a revenit din nou la Energia, însă aruncarea disperată a lui Darby din ultima secundă n-a mai schimbat soarta unui meci pe care gorjenii l-au avut în mână, dar l-au pierdut în urma unei greșeli tactice pe final.

Următorul joc al Energiei se va disputa la Târgu Jiu, în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș.

Asesoft Ploiești – Energia Rovinari 84-82 (19-23, 25-22, 13-20, 27-17)

Sala „Olimpia”, Ploiești

Asesoft: Guțoaia (4), Movileanu, Mohammed (18), Burlacu (8), Zekovic (4), Adamovic (12), Lee (12), Szijarto, Marshall (7), Dumitrescu, Negoițescu, Tica (19). Antrenor: Vladimir Arnautovic.

Energia: Djapa (20), Jazvin (10), Watson (8), Kakaroudis (13), Darby (17), Troupe (11), Karpelesz (3), Aktaș, Gliga, Alionescu, Vlaicu, Bratoloveanu. Antrenor: Florin Nini.

Arbitri: Doru Vinasi, Laurențiu Grigoraș, Adrian Habor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • DanFan spune:

    Frumos meci facut de Energia, mare pacat ca nu a si castigat. Cred ca doar datorita experientei, Ploiestiul s-a impus. Am fost la meci si nu-mi venea sa cred ce se intampla, cum am pierdut ca „eroii”, cum am ratat o mare sansa, acum puteam veni sa venim in primele 3 locuri. Oricum, desi sceptic la inceputul sezonului, acum realizez ca anul asta nu mai avem cum sa ratam faza play-off, chiar avem echipa bunicica. Si apropos, vezi ca pana si matematica spune ca scorul pe sferturi e total gresit, domnu Cristi! Asta daca nu cumva s-a terminat la general 84-75 pentru Ploiesti…

  • Laurentiu spune:

    Cred ca avem cea mai buna echipa de la promovare incoace.Poate cu o pregatire facuta alaturi de antrenor am fi intrat mai repede in ritm,dar sa nu miniem pe Dumnezeu.Ploiestiul are cea mai buna echipa din campionat si ,daca ii batem acasa ,sunt cel mai multumit.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.