RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari pierde rușinos la Timișoara cu Timba

/ 3 noiembrie 2012

Energia Rovinari s-a umplut de penibil în prima parte a jocului de la Timișoara, unde Timba a condus la pauză cu 53-33, și, în ciuda unei reveniri spectaculoase în partea a doua, când a reușit chiar să conducă cu 89-85, a pierdut în fața unei echipe nou promovate cu scorul de 96-89 (31-21, 23-12, 24-31, 19-25).

Echipa antrenată de Slobodan Nikolic a făcut două sferturi de coșmar și la jumătatea meciului se anunța deja o mare surpriză la Timișoara, Energia fiind condusă și cu 23 de puncte (48-25). După pauză, lucrurile au părut să reintre în normal pentru echipa gorjeană, Energia a recuperat punct cu punct, în sfertul patru au început să mitralieze de la trei puncte și, cu un minut și jumătate înaintea finalului trupa lui Nikolic trecuse la conducere și avea chiar patru puncte avans, scor 85-89. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 90 de secunde de joc a fost de domeniul fantasticului, gazdele au reușit un parțial de 11-0 și au bagat Energia în criză.

Visând la trei victorii consecutive înaintea acestei partide, Slobodan Nikolic se vede în fața unei situații extrem de dificile, meciul din runda următoare, acasă cu CSS Giurgiu anunțându-se unul capital.

Darby a fost din nou cel mai bun marcator al Energiei, cu 22 de puncte reușite, Steffel a realizat un double-double, cu 19 puncte și 10 recuperări, iar Stefan Nikolic a înscris 20 de puncte, 18 dintre ele din aruncări de trei puncte, în vreme ce de la gazde s-au remarcat Huckaby, cu 23 de puncte, și Stojakovic, cu 18 puncte.

Timba Timișoara – Energia Rovinari 96-89 (31-21, 23-12, 24-31, 19-25)

Timba: Cormos, Popa, Huckaby (23), Stojakovic (18), Czmor, Andrieș, Pătru, Glyn (9), Mihuți (13), Milovic (11), Kicking Stallion (8), Johnson (5). Antrenor: Bogdan Murărescu.

Energia: Atanackovic (10), Deconsecu, Gliga, Darby (22), Roșu (2), Bratoloveanu, Lăpuște (10), Steffel (19), Giles (6), Nikolic (20), Alionescu. Antrenor: SLobodan Nikolic.

Arbitri: Mircea Șerban, Laszlo Bukuresti, Istvan Bertalan.

www.sportingorj.ro

Comentează!

12 Comentarii până acum

  • Energia spune:

    Un joc slab facut de baieti nostri in primele 2 sferturi,sper sa ne revenim si sa batem pe Giurgiu

  • MarmotikaSs spune:

    Intr-adevar un joc foarte slab in primele 2 sferturi , cu foarte multe erori ale jucatoriilor nostri . Dar in sferturile 3 si 4 si-au revenit , scapand victoria din mana bineinteles fapt datorat si lui Istavan Bertalan !!!

    • obiectiv spune:

      Pe ca ne bazam cand dam vina pe arbitraj?
      O fi fost si arbitrajul dar hai sa avem demnitatea si onoarea sa ne privim in oglinda si sa recunoastem acolo unde gresim.
      La Sibiu a fost tot arbitrajul? Cu Medias a fost tot arbitrajul.
      Nu ajutam echipa aruncand vina pe altii!

      • MarmotikaSs spune:

        @obiectiv , daca n ai vazut meciul mai bine nu mai comenta…putem da vina si pe arbitraj pana sa dam vina pe rusine si demnitate.

        • obiectiv spune:

          Marmotel prietene, statistica spune totul. Nu trebuia sa fiu la meci sa vad ca la pauza eram condusi cu 20 de puncte de o echipa nou promovata. E normal nu pentru o echipa cu pretentii.
          Fiecare avem parerea noastra si posibilitatea sa ne-o exprimam in mod civilizat pe acest site.

  • realgorj spune:

    Ne place sau nu, titlul e corect : am pierdut rusinos !!! Intrebarea este : cine trebuie sa faca o analiza pertinenta la ce se intampla la echipa ? Am pornit cu ambitii mai mari fata de anul trecut, dar am devenit iarasi o echipa de pluton…In mana cui sta schimbarea acestei stari ?

  • obieciv spune:

    Ideal ar fi ca onorabila conducere sa caute cauzele acestei cu adevarat rusinoase infrangeri.
    Oare brambureala de la echipa cu tot felul de combinatii si barfe ieftine ?
    Cu jucatori adusi dupa ce au fost vazuti pe INTERNET ? Nu avem banca de rezerve, eterna problema . Nu am nimic cu baietii de pe banca (Bratoloveanu, Alionescu, Gliga si Deconescu cel plin de fite si prieten cu baschetul) dar se pare ca primul esalon baschetbalistic e o palarie prea mare pentru ei – daca nu sunt in stare macar sa intre in teren cateva minute sa odihneasca titularii.
    Suntem multi care iubim aceasta echipa si personal ma afecteaza modul in care ati pierdut atat cu Medias cat si cu Timba.
    Stiu ca aveti nevoie de liniste la echipa si ca simplu suporter, nu-mi permit si nici nu sunt abilitat sa fac alte comentarii.
    Sper din suflet sa redresati echipa, sunteti ai nostri, suntem alaturi de voi si la bine si la rau dar
    RUSINICA !!!!!!!!!!!!!
    HAI ENERGIA !!!!!!!!!!

  • Ana27 spune:

    si cele mai bune echipe au momente mai slabe…oricui i se intampla…nimeni nu si-ar fi dorit sa piarda, cu atat mai putzin ei….dar acum mai mult ca oricand trebuie sustinuti la maxim si incurajati sa obtzina cat mai multe victorii pt ca pot asta si o vor face!!!! Bafta Energia…stiu ca puteti…in 2 sapt cat ati stat la chei v-am vazut ambitia:*:*:*Ana

  • doarbaschet spune:

    Incerci sa fii obiectiv, dar esti „obieciv”. Care jucator a fost adus dupa ce a fost vazut pe internet (cu exceptia , probabil a lui Singleton , care a plecat)? Orice echipa are minim doi jucatori(Ploiesti),sau trei (Medias,Timisoara, s.a.), care nu joaca aproape deloc. Noi avem patru,uneori doar trei. Baietii au luptat exemplar si meritau sa castige.Numai cine n-a vazut meciul poate vorbi despre rusine si penibil. Nici vorba de asa ceva. In rest ai dreptate . Echipa are nevoie de liniste si de noi , suporterii adevarati, sa o sustina si la bine , dar mai ales la rau.

    • Ana27 spune:

      asa e…cine nu a vazut meciul live isi da cu parerea…baietzii chiar si-au dat silintza…ar fi facut orice sa castige…dar cum am mai spus oricine are momente mai slabe…oricum Energia sunt buni si o vor dovedi….Haide Energia…va sustinem:*:*:*

    • obiectiv spune:

      Tastatura e de vina.

  • gicanu spune:

    Atentie mare si la meciul cu Giurgiu,stiti ce bine se misca din amicalul disputat cu ei.In alta ordine de idei cred ca avem pe banca de rezerve prea multi jucatori care nu pot face fata la acest nivel.Din pacate pana in iarna nu se mai poate face nimic iar Steffel va fi din ce in ce mai solicitat(poate si mai faultat),Mocanu este si el indisponibil si revenim la banca de rezerve.Va fi greu de
    recuperat in retur nr. de puncte pierdute in tur.
    Trebuie facuta o analiza serioasa post cu post,jucator cu jucator,antrenor si luate decizii in consecinta.
    Noua(ca fani fideli)nu ne ramane decat sa-i incurajam puternic .
    HAI ENERGIA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.