RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari – CSU Ploiești 61-76 / SUPER GALERIE FOTO

/ 1 noiembrie 2011

Vezi aici cele mai interesante momente ale meciului pierdut de Energia în fața prahovenilor surprinse prin obiectivul aparatului foto de Alin Peptan.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • biba spune:

    Nikolic daca ai putin respect pentru aceasta echipa ia-ti copilul care joaca turca nu baschet si pleaca odata pentru todeauna din tg jiu sa iTi fie rusine ce ai facut din aceasta echipa de fapt pe tine te intereseaza ,mai mult interesele tale personale decat echipa de baschet rusine,rusine,rusine sa-ti fie Slobodane

    • ILoveEnergia spune:

      Rusine domnule/doamna ! Cred ca dumneavoastra va era mai bine daca echipa aceasta nu se mai facea anul acesta dupa cat va lamentati acum. Multumiti-va ca este inca baschet in Tg-Jiu si daca nu va place nu va mai faceti prezenta in sala sporturilor. Aveti rabdare, si nu il mai scoateti pe Nikolic senior tap ispasitor ca nu il invata ei cum sa tina mingea in mana sau cum sa arunce de la 3 puncte. Jucatorii sunt slabi !!!! Intelegeti acest lucru ! Avem echipa slaba anul acesta .

  • DANFAN spune:

    Iarasi ne dam cu parerea foarte usor atunci cand vine vorba despre momentele grele. Oare unii au uitat atat de repede ca in vara nici nu stiam sigur daca o sa mai avem echipa? Oare chiar am uitat ca mai tot timpul am avut probleme in prima parte a campionatului si ca abia in retur jucam si noi ceva? Poate ca pe undeva este adevarat, Stefan a jucat lamentabil cu Asesoft, iar asta o spun si statisticile, care arata 0 puncte inscrise, dar in sezonul trecut parca unii ziceau ca e singurul transfer bun (plus Bigus)de la Energia… Ei bine, daca tot am invatat ceva privind la echipa asta, acel ceva ar fi sa avem rabdare. Sau vrem sa ne intoarcem in timp, atunci cand 90% din cei care veneau la sala, nici nu stiau bine regulamentul de baschet? Iar sper ca Biba sa nu fie doar o coincidenta de apelativ, legata de numele unui conducator precedent. Dincolo de subiectivismul oamenilor insa, sunt curios si eu la randul meu sa vad ce se va intampla in iarna, daca jucatori gen Oluic vor face pasi de la Energia, la fel si unul dintre cei doi americani…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.