RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fotbal-tenis, într-un turneu organizat în premieră în Târgu Jiu!

/ 6 august 2017
Turneul de fotbal-tenis „Trofeul Fair Play Arena”, Editia I – 2017, o noua provocare pentru organizatorii de la Fair Play Arena Targu Jiu!

Dupa finalizarea cu succes a primei editii a Campionatului judetean de fotbal pe teren redus „Liga Prieteniei Tg. Jiu – Fair Play Arena”, fratii Cosmin si Pavel Tutunaru se afla in fata unei noi provocari: organizarea unui turneu de fotbal-tenis adresat jucatorilor amatori, practicanti ai acestui atractiv si solicitant sport. Competitia se va desfasura incepand cu data de 14 august 2017, pe terenurile de tenis de langa stadionul Municipal din Tg. Jiu, iar inscrierile sunt posibile pana la data de 12 august. Se vor organiza in paralel intreceri pentru proba de simplu, dublu si triplu, echipele de dublu si triplu avand posibilitatea unui jucator de rezerva.

Interesul pentru acest sport este destul de mare, stiut fiind faptul ca fiecare dintre noi a jucat macar o data un set de tenis cu piciorul, in fata blocului sau in curtea scolii. De aceasta data totul va fi intr-un cadru organizat, dupa un regulament usor de inteles si de aplicat, participantii avand posibilitatea sa joace meciuri in grupe, iar apoi sa urce pe tabloul principal al competitiei unde vor fi jocuri eliminatorii pana la marea finala.

La final castigatorii vor fi recompensati cu trofee, medalii si diplome, dar si numeroase premii constand in echipament sportiv si diverse surprize pregatite de organizatori.

Relatii suplimentare despre competitie pot fi luate de la organizatori la terenul sintetic Fair Play Arena din Tg. Jiu sau pot fi gasite pe pagina de facebook www.facebook.com/arenafairplay/.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.