RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Prima ediție a Ligii Prieteniei, aproape de finalul aventurii gorjene

/ 6 iulie 2017
Campionatul județean de fotbal pe teren redus Liga Prieteniei Târgu Jiu – Fair Play Arena, ediția I – 2017, se apropie de final. În acest sfârșit de săptămână (8-9 iulie) se vor disputa jocurile din ultimele etape ale play-off-ului și play-out-ului, urmând a se desemna echipele câștigătoare și cele care vor face parte din ediția viitoare a campionatului.

La startul competiției s-au aliniat 16 echipe, jocurile fiind foarte disputate, ambițiile mari, iar evoluțiile jucătorilor au încântat de cele mai multe ori spectatorii prezenți în tribunele terenului sintetic de la Fair Play Arena.

Regulamentul de joc la Campionatului Liga Prieteniei-Fair Play Arena este diferit de alte competiții fiind bazat pe respect reciproc, pe sportivitate și Fair Play, distracția și buna dispoziție fiind mai importante decât ambiția de a câștiga, sloganul Liga Prieteniei fiind “Respect și bun simț înainte de victorie!”.

Miza este importantă pentru că învingătorii vor participa la Superliga Internațională București 2017, în perioada 14-17 iulie, unde se vor confrunta cu echipe din 5 țări, fiind așteptate formații din Bulgaria, Camerun, Moldova și Tunisia, urmând a se alinia la start un număr de 64 de echipe.

Toate echipele participante la Campionatul de la Fair Play Arena Târgu Jiu vor fi răsplătite cu premii din partea organizatorilor și a sponsorilor, iar cei care se vor clasa pe podium vor primi echipament sportiv, cupe, diplome și medalii, precum și alte premii surpriză. De asemenea, vor fi răsplătiți, pentru evoluțiile lor, cel mai bun jucător al campionatului, cel mai bun portar al competiției cât și golgheterul întrecerii. Valoarea totală a premiilor oferite de organizatori și sponsori depășește 1.600 euro.

Competiția a fost foarte frumoasă, de un înalt nivel calitativ din punct de vedere al evoluției jucătorilor, respectul și spiritul de Fair Play guvernând jocurile disputate. Dorința de victorie și ambițiile dintre jucători au determinat uneori meciuri aprig disputate, strategii pentru a surprinde adversarul, rezultatul final fiind decis în ultimele faze de joc sau chiar la loviturile de departajare. Organizatorii au dorit, și se pare că au și reușit în mare măsură, ca toți participanții să se simta bine, să beneficieze de condițiile oferite, iar la final să revină cu plăcere la Fair Play Arena. La toate partidele au fost acordate premii surpiză pentru jucători, iar anumite jocuri au avut câștigători și din rândul spectatorilor, buna dispoziție și relaxarea fiind prezente tot timpul pe terenul de joc de la Fair Play Arena, unde sloganul “Sportul înseamnă sănătate! Prietenii știu de ce!” a fost la loc de cinste.

Programul jocurilor din ultima etapă:

Play-off – sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 09:00

TC Elite  –  Știința Celei

Artego Târgu Jiu  –  Farmacia Victoria

IPA 3 Gorj  –  Generația de Aur

Engie Târgu Jiu  –  Roșia de Amaradia

 

Play-out, duminică, 9 iulie, începând cu ora 09:00

Atletico Târgu Jiu  –  Leii din Bănie

Atomic Lions  –  All Stars

Mica Frăție  –  Energia Târgu Jiu

Pirații Licurici  –  Kokolino Tg. Cărbunești.

În fiecare din cele ultime două zile de întrecere, după disputarea jocurilor, va avea loc festivitatea de premiere a învingătorilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.