RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a retrogradat! Oare, a și murit?…

/ 5 iunie 2017
Eșecul dramatic de la Botoșani a pus din nou Pandurii pe poziție retrogradabilă la finalul unui sezon greu de digerat pentru suporterii gorjeni. La egalitate de puncte cu ACS Poli Timișoara, Pandurii ia drumul ligii secunde în vreme ce bănățenii se pregătesc de baraj.

Firesc, trebuie să existe și vinovați, însă nimeni nu pare să se simtă nici măcar 1% cu musca pe căciulă. Asta în condițiile în care toți cei care au trecut prin funcții de conducere la Pandurii ar avea ce să-și reproșeze. E greu ca acum să mă întorc la fiecare greșeală, însă una dintre ele i-a dus clar pe panduri în Liga a doua sau chiar la faliment!

În fapt, pe 18 decembrie Pandurii trebuia să joace la Târgu Mureș cu ASA. Trebuia, însă după doar 45 de minute cineva a luat o decizie. Echipa a rămas la cabine, Grigoraș și Condescu au dat vina mai întâi pe arbitru, pentru că a permis ca jocul să înceapă în niște condiții improprii, iar apoi pe proprii jucători, spunând că aceștia au refuzat să mai joace încă 45 de minute pe un astfel de teren. Ambiguu. Rezultatul a fost însă clar! 3-0 pentru ASA și o altă pedeapsă pentru gorjeni, un minus de trei puncte care-i duce acum în LIGA a 2-a!

Așa cum aștept, probabil din partea instanțelor civile, un răspuns la întrebarea „Unde s-au scurs milioanele  cu care a intrat Pandurii pe minus în insolvență?”, vreau un răspuns și la întrebarea „Cine răspunde pentru cele trei puncte pierdute în sezonul regular pentru jocul de la Târgu Mureș?”. Este un răspuns de cel puțin un milion de euro!

P.S.: Dincolo de problemele din propria ogradă, trebuie să recunosc că m-au dezgustat unele lucruri la cele trei meciuri care au stabilit cine merge în liga secundă, cine susține barajul și cine a scăpat. Poate îl înțeleg pe Popa, supărat că Eric n-a dat goluri la Severin contra Pandurilor, uitând că brazilianul a întors jocul contra fostei echipe în meciul tur din play-out. Poate accept și faptul că, așa cum toată lumea a știut, Concordia a bătut Voluntariul.  Sunt gata să mă dau convins și de faptul că Botoșaniul și-a dorit la fel de mult victoria și la partida cu Concordia ca în meciul cu Pandurii. Ce nu îmi este deloc ușor de înțeles este de ce să te iei la bătaie, la propriu, cu adversarul, în minutul 90+5, la 2-1 pentru echipa ta? Asta în condițiile în care nici un eventual 2-2 nu îți afecta poziția în clasament. Dar asta poate fi can-can. Răspunsul pe care-l vreau e cel de un milion de euro!

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Yo" spune:

    Un an fara Energia, totul s-a uitat!
    Si uite asa….(Doamne fereste!), moare si ultimul sport de echipa cu super performante in prima liga si participari frecvente in Europa….si aproape toata lumea sta cu mainile in san….
    Asa a murit si handbalul si baschetul, pacat, este o munca de zeci de ani de zile in spatele acestor echipe…si nimanui nu i-a pasat!
    Marele castig: BAZA SPORTIVA ce va fi finalizata, sper, anul acesta!…. Speram sa mai vedem meciuri de prima liga cat mai curand!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.