RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângerea, ca stare de normalitate / Pandurii, om cu om cu Concordia

/ 21 februarie 2017
Pandurii Târgu Jiu se îndreaptă cu pași siguri spre faliment după 0-1 cu Chiajna, acasă. Neputincioasă, echipa lui Stoican a marcat un singur gol în trei jocuri în 2017.

 

Pandurii e tot mai departe de Liga 1 cu fiecare etapă ce trece. New Pandurii a arătat că e incapabilă să pună probleme unei contracandidate acasă, cedând 0-1, pe teren propriu, cu Chiajna.

Falimentul bate la ușă pentru că retrogradarea e sinonimă cu dispariția fotbalului la Târgu Jiu. Asociații par să fi renunțat la finanțarea echipei și implicit la sportul de performanță în județ. Doar niște telegrame electorale în prag de campanie pentru fotoliul de primar al orașului nu țin de foame. Noul stadion și noua sală vor găzdui, probabil, mitinguri electorale pe viitor.

Adunată de curând, să o spunem ca pe o scuză, Pandurii a întâlnit o echipă Chiajna modestă. Dar chiar și așa, gruparea gorjeană nu a pus probleme decât în debut, la șutul lui Stana. Degeaba a presat Pandurii în partea a doua pentru că golul lui Raul Costin a rămas singur pe tabelă. Ba mai mult, Pandurii nu și-a creat nici o ocazie serioasă de gol, abia reușind să arunce câteva mingi în careu.

Poate cu trecerea timpului echipa va arăta altfel, dar timpul nu e dispus să aștepte. ACS Poli Timișoara a învins și a ajuns la 6 puncte diferență, care se traduc în doar 3 puncte în play-out. Dar timișorenii vor mai aduna puncte cu siguranță ceea ce nu se prea poate spune despre panduri.

Pandurii, om cu om:

Stanca: A intervenit salutar în două situații de unu la unu. Din nefericire, în primul caz mingea a sărit nefericit la Costin care a marcat cu boltă peste 3 jucători de la Pandurii. Degeaba ai poartă sigură…

Samson: Jocul său a arătat mai bine ca la Constanța. A reușit și un blocaj inextremis în fața lui Răducanu însă pe fază ofensivă s-a implicat foarte puțin. Efort, totuși, modest, pentru un om de bandă, dar și așa l-au chinuit cârceii.

Ene: Se vede că nu are meciuri în picioare. A avut momente de slăbiciune cu toate că echipa nu a fost sub o presiune foarte mare.

Fl. Ilie: Joc, în general, corect.

Bușu: Din zona sa a plecat golul Chiajnei. Urcări multe în ofensivă finalizate eronat de cele mai multe ori.

Ket: Olandezul a debutat în Liga 1 și nu a rezistat fizic tot meciul. Implicare bună, cu pase corecte, fără să-și asume mari riscuri.

Stana: A semnat singura situație reală de gol a pandurilor, șut tare din unghi, dar pe portar. A căutat mereu să schimbe jocul, fără să surprindă vreodată adversarul. Și-a asumat construcția, dar asta până la 40 de metri de poarta adversă.

Surugiu: Apariții meteorice în joc. Un șut deviat de un adversar și o încercare de a obține o lovitură liberă au fost singurele sale reușite.

Zaina: Avansat mijlocaș ofensiv, dar s-a pierdut printre adversari. Zero barat.

Firțulescu: Două driblinguri reușite urmat de o pasă bună spre Surugiu. A fost singurul său moment în care a ieșit în evidență. Și-a asumat fazele fixe însă nu a trimis niciodată periculos.

Negruț: S-a căznit să intre în joc, a coborât destul de mult să ia mingi, dar fără prea mare succes. Are calitate, dar nu e căutat și pus în valoare suficient. Și nu cred că e postul lui de vârf împins, nu are flerul unui atacant central veritabil.

Trifu: A intrat devreme, în minutul 55, dar pare deja o cauză pierdută. Cine mai crede în el?

Pîrcălabu: Și el e pe urmele lui Trifu. Nu a schimbat cu nimic jocul.

Hamed: S-a implicat, a căutat mingea, a ieșit la combinații și și-a trecut și o încercare de finalizare în cont. Curajos….în joc.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.