RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Seria neagră continuă / Pandurii, om cu om cu Astra

/ 8 noiembrie 2016
Pandurii Târgu Jiu a pierdut și cu Astra, 0-2, la Giurgiu, în etapa a 15-a, și a ajuns la trei înfrângeri la rând în Liga 1. Pandurii nu a mai pierduse trei jocuri consecutiv din 2014.

IMG_9828Dacă clubul Pandurii a intrat în insolvență, jocul echipei lui Grigoraș este deja în faliment. Promisiunile deșarte ale conducătorilor nu mai țin de cald iar băieții lui Petre Grigoraș intră pe teren doar de poză. Șefii le-au aruncat fotbaliștilor un mizilic înainte de meciul cu Astra, dar asta nu i-a impresionat prea tare.

Cu o apărare improvizată, trupa din Gorj a suferit o înfrângere logică în fața campioanei, și ea cu destule probleme de efectiv. Pandurii nu a expediat nici un șut pe poartă la Giurgiu iar asta spune totul despre prestația pe vârfuri a oamenilor lui Grigoraș, și el stană de piatră în fața dezastrului ce se anunță.

Dacă vedetele nu vor, tinerii Under 21 nu pot. Asta e clar. Iar dacă Pandurii va continua și din iarnă încolo cu copii de la echipa secundă atunci are șanse mari să și retrogradeze.

Ultima serie de trei înfrângeri la rând s-a înregistrat în sezonul 2013-2014, în timpul mandatului lui Cristi Pustai. Pandurii pierdea atunci în etapele 28, 29 și 30 cu FC Botoșani, 2-3, ACS Poli Timișoara, 0-1 și FC Vaslui, 0-1.

În ultimele 4 deplasări ale acestui sezon, Pandurii a reușit un singur punct, în egalul cu Chiajna. Peste două săptămâni Pandurii primește vizita codașei ACS Poli, una dintre contracandidatele la retrogradare ale gorjenilor iar un rezultat pozitiv e obligatoriu.

Pandurii, om cu om:

Stanca: Foarte bun până la execuția imparabilă a lui Teixeira din minutul 40. S-a remarcat cu un excelent reflex la scurt, lângă bară la șutul lui Stan, apoi, aproape imediat a intervenit salvator în fața aceluiași Stan. Dacă pe Stan l-a oprit, nu a avut același succes cu Ioniță care l-a bătut cu un șut la scurt, din apropiere. Oricum a fost unul dintre cei mai buni panduri.

Antal: Nu a fost un experiment reușit. Folosit fundaș dreapta, Antal a fost depășit constant de Nicoară pe care nu-l dă tehnica afară din casă. A fost călcâiul lui Achile în apărarea pandurilor. A încasat și un galben după un fault la Romario. În general a fost depășit de cine a vrut să treacă de el, dar asta nu i se poate imputa prea mult, nefiind postul său natural.

Ungurușan: Excelent ca fundaș central. A pus mingea jos, cu stăpânire de sine. Ceva probleme în fața unui atacant masiv, din lipsa de gabarit.

Vasiljevic: Ca și la Craiova a comis-o și la Giurgiu. A fost driblat prea ușor de Ioniță la golul 2. A mai avut o eroare mare când a pierdut la Romario dar acesta a șutat în Stanca.

Grecu: În media echipei. Nu a avut încercări ofensive reușite, dar nici scpări majore în defensivă.

Voiculeț: Încercat de Grigoraș la închidere a fost destul de bătăios. A băgat piciorul, dar a suferit pe faza de construcție și tranziție ofensivă.

Răuță: Ratare uriașă la 0-0. Din 6 metri a lovit cu capul după un corner dar nu a prins cadrul porții. Ar putea deveni un fotbalist importat și interesant dacă va rămâne să joace.

Pîrcălabu: Doar dorință, ambiție… Reușite zero. E slab fizic, îl dau toți adversarii la o parte, nu reușește să fie decisiv. La el se taie mai mereu jocul. Nu are rafinament când vine vorba de pase. A încasat și un galben, cam degeaba.

Herea: A avut șansa golului, dar a reluat cu capul peste poartă din careul mic. Și el foarte slab.

Sânmărtean: A jucat în banda stângă, iar pe final a trecut pe postul de închizător. A avut două asisturi bune pentru Răuță și Herea, are pase interesante, dar nu a mai depus efort ca altădată. Deschide unghiuri, însă jocul nu are finalitate.

V. Alexandru: Izolat între fundașii centrali ai Astrei nu a reușit să țină de nici o minge. De finalizare nici vorbă…

V. Munteanu: L-a înlocuit pe Herea dar nu s-a ridicat nici măcar la nivelul scăzut al acestuia. Nu a adus nici un plus.

Trifu: Te întrebi de ce nu joacă titular la startul jocului dar când intră găsești imediat explicații. Din ce în ce mai slab.

Hlistei: L-a înlocuit pe Pîrcălabu în minutul 80, dar nu s-a evidențiat.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.