RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Miroase a faliment la Târgu Jiu / Pandurii, om cu om cu CSU Craiova

/ 1 noiembrie 2016
Pandurii a suferit a doua înfrângere la rând de la intrarea în insolvență, 1-2, cu CS U Craiova, asta după ce fotbaliștii lui Petre Grigoraș au protestat față de situația de la Târgu Jiu. Pandurii au ajuns la Craiova în ziua meciului și au întârziat jocul cu 10 minute.

img_4173Noua conducere a pandurilor trebuie să îndrepte greșelile manageriale ale lui Narcis Răducanu care, în cârdășie cu AGA, au adus clubul în starea de faliment. Da, se vorbește mai mult de faliment pentru că la Târgu Jiu nu se invește nimeni capabil să achite facturile lunare ale insolvenței chiar dacă se taie drastic din contractele jucătorilor. Contractul maxim de 1.000 de euro la Târgu Jiu este o gogoașă aruncată de Narcis Răducan în presa centrală, prea puțin informată despre realitatea din „Valea Jiului”. Cert este că în situația actuală clubul Pandurii nu-și poate permite un președinte așa performant ca Narcis Răducan. Cum cupele europene sunt interzise de acum pandurilor, ca și play-offul, e nevoie la Târgu Jiu de un conducător capabil să facă bani și nu în cheltuiască bani pe primele proprii. Deci, Narcis Răducan ar trebui să înceapă să caute un club pe măsura pretențiilor sale de la Târgu Jiu (sincer, nu cred că mai sunt așa fraieri în România) și să lase pe alții să îndrepte ce mai poate fi îndreptat. Dar el nu ar trebui să plece singur ci cu întraga sa camarilă cu care a împărțit primele.

Palidă consolare! Pandurii va avea un stadion superb, dar nu și echipă care să-l onoreze. Dacă retrogradează, Pandurii nu mai are viitor. Petrolul, U Cluj și alte echipe de tradiție pot spera la un viitor nu și Pandurii care va fi condamnată la uitare. Și să mă refer și la administratorul special, Marin Golea. Sper doar ca el să fie o interfață, altfel nu am nici o speranță. A mai avut pe mână o echipă și s-a comportat la fel ca un Narcis Răducan mai mic.

De fotbal ce să mai vorbim. El lipsește de la Târgu Jiu. Și când văd că Gaz Metan Mediaș, altă echipă care a cerut insolvența, joacă fotbal, nu-i înțeleg pe oamenii lui Grigoraș. Să te antrenezi ține de respectul pentru meserie iar să nu te preziți la meci este ca și cum te-ai închide într-un borcan și ai aștepta să te descopere cineva. Dacă joci și o faci bine în condițiile actuale iarna va fi mai generoasă pentru mulți dintre jucători. Făceți-vă reclamă până la iarnă în loc de proteste ! Doar asta mai aveți de făcut…

Pandurii, om cu om:

Stanca: E omul care ar continua la Târgu Jiu. E legat de oraș iar la anii lui nu prea mai vin ofertele. Pentru Pandurii ar fi un câștig chiar dacă în ultimul timp prestațiile sale sunt mediocre.

Pleașcă: A prins loc de titular la Pandurii și are o datorie morală față de club. Clubul l-a susținut permanent în ciuda repetatelor accidentări și nu ar fi ok pentru el să nu ajute într-un astfel de moment. La Craiova a oferit centrarea la golul lui Țucudean,

Pițian: A făcut întindere în minutul 17. O fi contat și lipsa antrenamentelor din ultimele zile…

Vasiljevic: Un om de mare caracter. L-a întors Ivan odată iar în minutul 90 l-a ținut în joc pe același Ivan care a marcat nestingherit. O fi fost și protestul lui față de situația grea de la Târgu Jiu!?

Bunoza: A pierdut multe dueluri cu Ivan dar care nu s-au soldat cu gol. A încasat și un galben tot în fața lui Ivan. Destul de pierdut.

Răuță: Slab, fără realizări în ciuda efortului său.

Sânmărtean: Decât un căpitan așa indolent mai bine unul pe bancă sau lipsă. Foarte slab. A pasat în piciorul lui Popov la primul gol al Craiovei, nu a alergat, nu a pus piciorul. Nu a onorat fotbalul. El a fost vocea cea mai vehementă din vestiar, din câte s-a auzit, deși declara că a venit la Târgu Jiu să joace fotbal de plăcere.

Antal: Nimic de zis. A ieșit la pauză și poate pleca definitiv, fără regrete.

Voiculeț: Pare a fi liderul grupului. I-a băgat în ședință pe colegi la un moment dat. Încă e departe de așteptări dar a revenit de curând pe teren după accidentare astfel că are circumstanțe.

V. Munteanu: Dacă pleacă de la Târgu Jiu mare minune să pridă contract în Liga 1. La 1-0 a avut țansa golului, s-a dus spre poartă dar a preferat o floricică în locul unei finalizări. A evoluat o bucată de timp și fundaș stânga.

V. Alexandru: Venit din B nu cred că ar refuza Pandurii în continuare. A lovit bara în primele minute dar apoi a dispărut. Efortul de la Timișoara și-a spus cuvântul.

Pârcălabu: Se bate, dar nu are realizări. E încă fraged, dar cu jocuri poate crește. Dacă are cine să-l îndrume.

Ungurușan: A intrat ca fundaș stânga la pauză și nu a avut probleme defensive. În atac nu a avut prea multe șanse de a urca.

Țucudean: Rezervă la Craiova a reșit să egaleze în minutul 84 și a ajuns la 5 goluri stagionale la Târgu Jiu, în Liga 1.

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.