RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Invincibili în deplasare / Pandurii, om cu om cu Gaz Metan Mediaș

/ 11 septembrie 2016
Pandurii Târgu Jiu a învins la Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, în etapa a 7-a Ligi 1 și rămâne neînvinsă în deplasare în acest sezon.

faza mediasGeorge Țucudean a ieșit în evidență pentru gorjeni, vârful arădean reușind două goluri și o pasă de gol.

 

Pandurii Târgu Jiu a revenit de la 0-1 la Mediaș și a câștigat clar, 3-1, un meci dominat de gazde. Gaz Metan a avut o posesie a mingii de 60 % iar Pandurii doar 40 % dar ocaziile mari au aparținut gorjenilor.

Llullaku a deschis scorul din penalti pentru gazde în minutul 21, însă Pandurii a întors scorul până la pauză cu dubla lui Țucudean (’34, ’43). Echipa lui Grigoraș s-a lăsat dominată copios la reluare dar chiar și așa putea majora scorul în debutul reprizei secunde. A marcat până la urmă în prelungiri, în inferioritate numerică, după eliminarea lui Pițian, și a stabilit scorul final, 3-1.

O victorie care a urcat Pandurii, chiar și temporar, pe locul 3, cu 12 puncte, și care întrerupe o serie de 3 meciuri fără succese a echipei lui Grigoraș.

Serie incredibilă

Pandurii nu a pierdut nici un joc în deplasare în 2016. Bilanțul oltenilor în acest an este de 6 victorii și 4 remize. Trei jocuri s-au disputat în acest campionat, cu Petre Grigoraș pe bancă (3-1 cu ACS Poli, 0-0 cu Voluntari și 3-1 cu Gaz Metan) iar restul au fost disputate în mandatul lui Edward Iordănescu, în sezonul trecut.

Pandurii, om cu om:

Lazar: Nu a fost foarte solicitat, dar și când a fost și-a făcut datoria. A avut două reflexe extraordinare la încercările lui Eric de Oliveira, dar și ieșiri bune pe centrări și priză bună la mingile înalte. Mai are de lucrat la degajări, majoritatea fiind trimise stângaci…în stânga.

Pleașcă: Depășit o singură dată de Axente, altfel un joc solid.

Buijs: S-a impus în duelurile aeriene și nu a arătat slăbiciuni.

Vasiljevic: Excelent, nu a ezitat să arunce mingea în tribună când situația o cerea iar în jocul aerian a fost de netrecut.

Grecu: Defensiv OK. A strâns bine în centru de fiecare dată iar banda a fost sigură și nu a permis să vină centrări. A venit și cu un plus ofensiv. A recuperat și a dat o super pasă la golul egalizator. În creștere de formă.

Mrzljak: Croatul a marcat un gol, în prelungiri, după un efort extraordinar la închidere. A alergat mult, a recuperat și iată că a avut forța să apară și la finalizare în minutul 94. Jucător de calitate.

Sânmărtean: Magicianul a început închizător dar nu ne-a lăsat cu gura căscată. După ce a fost avansat și-a arătat adevărata valoare. A construit faze extraordinare, a ținut de balon când a tebuit, a făcut presing, un adevărat căpitan, un exemplu chiar și pentru adversarul său Eric de Oliveira.

V. Munteanu: Omul cu ratările. A ratat în minutul 2 singur cu portarul, apoi a semnat ratarea campionatului, împreună cu Țucudean, în minutul 40 și din nou a ratat singur cu portarul în partea a doua. Cam individualist, dar destul de prezent în joc, un adevărat pericol pentru adversari. Și-a trecut în cont și o pasă de gol, totuși.

Voiculeț: A evoluat doar 7 minute, timp în care a dat o pasă de gol măiastră pentru Munteanu, care a ratat. A ieșit accidentat.

Hlistei: Jucătorul pandurilor U 21 nu a strălucit, chiar a fost omul negru pentru olteni după ce a făcut a provocat penaltiul din care Gazul a deschis scorul. Pe fază ofensivă nu s-a văzut, dar s-a evidențiat în duelurile aeriene, avantajat de statură.

Țucudean: Omul meciului după ce a marcat o „dublă” și a dat o pasă de gol. A semnat și ratarea meciului ! După ce a driblat portarul a trimis în bară. A mai avut un șut la scurt scos de portarul advers și multe bătălii cu adversarii.  Țucudean a ajuns la 3 goluri în acest sezon și este cel mai bun marcator pentru Pandurii în acest sezon.

Herea: Destul de șters. S-a evidențiat doar pe final când s-a folosit de experiența sa și a ținut mingea departe de careul propriu.

Pițian: L-a înlocuit pe Hlistei în minutul 60 și a luat roșu direct în minutul 77. Cam exagerată decizia arbitrului, după o intrare întârziată, cu talpa, a jucătorului gorjean.

Antal: Revenit la Pandurii, fostul gălățean a redebutat în minutul 72. A contribuit la golul 3 al echipei sale cu o demarcare excelentă și o continuare pe măsură. Efort bun.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.