RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start la Cupa Cartierelor!

/ 10 septembrie 2016
Începând din acest weekend, la Târgu Jiu demarează una dintre cele mai interesante competiții sportive din ultimii ani, o competiție rezervată amatorilor de sport, nelegitimați la vreun club din primele trei ligi naționale.

trofeu cupa cartierelorCupa Cartierelor se vrea o invitație la mișcare și, totodată, o întoarcere în timp, în vremea copilăriei multora dintre participanți, când fotbalul se juca între blocuri sau în curtea școlilor.

Competiția se va desfășura pe o bază sportivă nouă, Fair-Play Arena, în organizarea fraților Cosmin și Pavel Tutunaru, și se va încheia pe 25 septembrie, în fiecare zi a weekedurilor ce urmează fiind programate a se disputa meciuri extrem de interesante.

În urma tragerilor la sorți, grupele preliminare sunt următoarele:

grupe cupa

Programul acestei faze a fost și el stabilit odată cu tragerea la sorți:

program cupa

După jucarea tuturor partidelor din prima fază, în faza următoare se vor califica opt echipe, primele două clasate în fiecare grupă și cele mai bune două echipe clasate pe locurile 3. Pentru mai multe informații legate de modul în care această competiție se va desfășura, vă prezentăm și regulamentul competiției:

regulament 1

regulament 2

regulament 3

regulament 4

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.