RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amatorism incredibil la Pandurii!

/ 7 august 2016
Șapte jucători din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu plus două persoane din stafful echipei au fost lăsați pe aeroportul din Israel după meciul retur cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-2, din turul 3 al Europa League.

 

11Situație jenantă la o echipă profesionistă! Ba una care mai reprezintă și România în cupele europene. Pandurii Târgu Jiu și-a lăsat șapte jucători în Israel după returul cu Maccabi pentru că cei din conducerea clubului nu au fost capabili să le asigure locul în avionul de întoarcere spre casă. Lazar, Pițian, Mărgărit, Pârcălabu, Bunoza, Vasiljevic și Mrzljak plus meciul echipei, Ionuț Pantiș și maseurul Paul Ungureanu au fost abandonați pe aeroport, în Israel, în timp ce oficialii s-au îmbarcat bine merci în avionul spre București. Abandonații au așteptat ore bune următoarea cursă spre România, au ajuns la Iași și de acolo la București, un drum care i-a măcinat fizic și psihic.

E o situație de neacceptat pentru un club de Liga 1, locul 3 în ultimul sezon, și vinovații, indiferent care ar fi ei, trebuie să plătească!

Sursa foto: facebook.com/panduriics

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.