RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un vis spulberat din fașă

/ 28 iulie 2016
Pe o vreme ce aducea cu cea pe care Pandurii o vor avea de înfruntat și în Țara Sfântă, trupa lui Grigoraș a început cu handicap partida cu Maccabi, finalul arătând o diferență clară între cele două formații.

IMG_1187     Era doar minutul 6 când Medujanin a trimis în adâncime, peste Ungurușan, pentru Ben Chaim, acesta a preluat, l-a ridiculizat pe Vasiljevic și a înțepat din colțul careului mic pentru 0-1. Pandurii s-au trezit greu din lovitura primită, dar au găsit totuși puterea de a replica. Hora i-a arătat lui Daum, aflat în tribună, că este și creator, nu doar finalizator. Mai întâi i-a oferit lui Mrzljak un balon pe tavă, dar croatul și-a bătut joc șutând în Rajkovic din marginea careului mic. Reușita a venit în minutul 30, după ce Hora a centrat de pe linia de fund, iar Herea a trimis cu capul în plasa porții israeliene. Golul i-a descumpănit pe oaspeți, dar Pandurii nu a avut maturitatea de a profita și de a mai înscrie un gol până la pauză. Maccabi a arătat însă că o are, imediat după reluare, în minutul 49, punctând pentru 1-2. Igiebor a marcat din interiorul careului mic, cu capul, fiind scăpat din marcaj de Bunoza.  de Bunoza. Golul primit din fază fixă a pus punct speranțelor gorjenilor, care au mai încasat un gol și de la Miha din minutul 76. Scorul putea fi chiar mai drastic, însă jucătorii lui Maccabi au ratat cu nonșalanță ocazii mari pe final.

După un 1-3 în tur, misiunea gorjeană în Țara Sfântă pare una imposibilă chiar dacă Grigoraș ar putea trimite pe teren și o parte din ultimii sosiți. Din păcate, campania 2016 este departe de cea din 2013 deși speranțele acum au fost mai mari decât atunci. Ca să nu mai vorbim de nevoia unei calificări în grupe… Cum intrarea în grupe este acum mult prea departe, Narcis Răducan trebuie să se reorienteze rapid în ceea ce privește sursele de finanțare, vânzarea de jucători părând a fi acum singura soluție viabilă.

Pandurii Târgu Jiu – Maccabi Tel Aviv 1-3 (1-1)

Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 4.000

Au marcat: Herea (min. 30) / Ben Chaim (min. 6), Igiebor (min. 49), E. Peretz (min. 78)

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu – Răuță, Mrzljak (min. 61 Obodo) – Pleașcă (min. 81Trifu), Voiculeț, Herea (min. 61 V. Munteanu) – Hora. Antrenor: Petre Grigoraș.

Maccabi: Rajkovic – Peretz, Tibi, Filipenko, Rikan – Medunjanin (min. 67 E. Peretz), Alberman, Igiebor (min. 80 Itzhaki) – Miha, Orlando Sa (min. 75 Ben Basat), Ben Chaim II. Antrenor: Shota Arveladze.

Arbitri: Serhly Bolko – Oleksandr Voytyuk, Volodymyr Volodin.

Cartonașe galbene: Voiculeț (min. 43), Ungurușan (min. 80) / Ben Chaim (min. 38), Peretz (min. 51), Rikan (min. 61), Miha (min. 81).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.