RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor întâlni Maccabi Tel Aviv sau FC Kairat în turul 3 Europa League

/ 15 iulie 2016
Indiferent de adversar, trupa lui Petre Grigoraș va disputa prima manșă la Severin, pe 28 iulie. Pandurii au șanse mari să revină în Țara Sfântă la trei ani distanță de la succesul împotriva concitadinei lui Maccabi, Hapoel Tel Aviv.

pandurii-tg-jiu-europa-leaguePandurii Târgu Jiu a avut noroc doar pe jumătate la tragerea la sorți a turului 3 Europa League. Gorjenii au evitat Saint-Etienne și Spartak Moscova, dar vor da peste învingătoarea dintre Maccabi Tel Aviv și FC Kairat, echipe ce își dispută locul în următoarea fază EL. Primul joc al seriei dintre israelieni și kazahi s-a încheiat 1-1, pe terenul celor de la Kairat, după un gol marcat de Maccabi în prelungirile confruntării. Prima șansă pare să o aibă acum chiar gruparea din Israel, dat fiind faptul că meciul decisiv este programat săptămână viitoare în Țara Sfântă.

Indiferent de echipa cu care vor juca în turul 3, Pandurii vor începe pe teren propriu. Astfel, pe 28 iulie una dintre Maccabi Tel Aviv sau FC Kairat va ajunge la Severin. Returul va avea loc pe 4 august.

Oltenii își aduc aminte cu drag de Israel. În urmă cu 3 ani, Pandurii eliminau Hapoel Tel Aviv la prima participare în Europa, după 1-1 la Cluj Napoca și 2-1 la Tel Aviv. În 2016, trupa lui Petre Grigoraș are șanse mari să revină în cel de-al doilea oraș ca mărime al țării cu capitala la Ierusaim.

Maccabi Tel Aviv este unul dintre cele mai vechi cluburi din Israel dar și cel mai titrat: 18 titluri, 22 de cupe și două trofee ale Campionilor Asiei. A reușit câștigarea eventului în Israel de 7 ori.

Pandurii vor juca turul 3 și playoff-ul Europa League la Severin.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Cristian spune:

    Bine ca avem fotbal, ca doar pentru asta s-a zbatut Carciumaru!!!Sa salveze Pandurii pentru ca altfel bye,bye Primarie!!Si-au batut joc de celelalte sporturi de echipa din Gorj,atletii care au adus medalii alearga pe centura orasului punandu-si viata in pericol printre masini.Regulamentul sportiv este prea greu la baschet si handbal pentru unii…..deci ce nevoie avem de ele???Traiasca fotbalul!!Sa nu fii in stare sa gasesti solutii sa pastrezi doua echipe care au buget mult,mult redus fata de fotbal spune mult despre competenta „marilor conducatori”ai Gorjului!!!Cine i-a votat,sa si-i ia acasa……..pacat ca au ajuns unii sa hotarasca soarta copiilor si tinerilor nostri!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.