RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Spanionul Armiche Medina, noua achiziție a Pandurilor

/ 7 iulie 2016
Nu mai trece o zi fără ca Pandurii să anunțe câte un nou jucător transferat, iar după ce i-a convins pe Voiculeț și Herea, a venit rândul unui spaniol să-și pună semnătura pe contractul oferit de președintele Narcis Răducan.

DSC_0282

Mijlocaș ofensiv de profesie, spanionul Armiche Ortega Medina va evolua cu Pandurii în Europa League. Originar din Las Palmas, el a debutat în fotbalul profesionist la echipa din Capitala Gran Canariei, în 2008, și patru ani mai târziu a ajuns în curtea celor de la Valencia. A jucat la formația secundă a „liliecilor” între 2011 și 2013, după ce a făcut junioratul la concitadina Levante.

În 2013, Medina s-a transferat în Grecia, la Levadiakos, acolo unde a stat până anul trecut, de-a lungul căruia a îmbrăcat echipamentele polonezilor de la MKS Cracovia și spaniolilor de la Barakaldo FC.

Ibericul are 28 de ani și se află deja în cantonamentul pandur din Slovenia, pregătindu-se sub comanda lui Petre Grigoraș.

Contractul dintre club şi jucător se va întinde pe următoarele două sezoane.

„Armiche e un jucător ofensiv cu şcoala spaniolă făcută la Valencia dar are şi experienţa primelor ligi din Polonia şi Grecia. Îl aşteptăm cu nerăbdare la treabă!” Narcis Răducan, președinte Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.