RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, la al treilea descălecat la Pandurii

/ 26 iunie 2016
Pandurii este foarte aproape de a avea din nou un antrenor principal. Narcis Răducan a postat pe pagina sa de facebook o fotografie cu cel căruia i-a propus să preia banca tehnică a echipei, fără însă a da prea multe amănunte.

narcis cu grigFotografia respectivă îi are în primplan pe Narcis Răducan și Petre Grigoraș la semnarea contractului antrenorului cu Oțelul Galați, în urmă cu câțiva ani, iar mesajul este unul care s-ar traduce prin continuarea unei mai vechi colaborări. Petre Grigoraș a confirmat discuțiile purtate cu gruparea târgujiană și a menționat că nu ar putea refuza o ofertă a Pandurilor, ceea ce face ca mutarea să fie ca și parafată.

Interesant este faptul că fostul antrenor al Pandurilor, Edi Iordănescu, i-a succedat în funcție lui Grigoraș, acum producându-se o mișcare în sens invers.

Ultimele experiențe ale lui Petre Grigoraș în Liga 1 s-au terminat prost, fostul și foarte probabil noul antrenor al Pandurilor a antrenat o perioadă scurtă pe ASA Târgu Mureș și apoi a fost antrenorul celor de la Poli Timișoara.

La Pandurii, Grigoraș va avea secund pe Marian Dinu, preparator fizic pe Ciprian Prună, iar de portari se va ocupa Marius Popa.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorj spune:

    a descalecat si in LIGA 2 ne-a bagat!!!!!!!!!sub orice critica, stadion modern fara echipa!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.