RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical cu Dinamo Zagreb în Slovenia

/ 15 iunie 2016
Pandurii va avea parte de amicale puternice, a anunțat Narcis Răducan, care a menționat și primele două nume ale adversarelor pe care echipa gorjeană le va întâlni în cantonamentul din Slovenia.

amical 21„Vom avea patru meciuri amicale foarte bune. Mă bucur că ne-au confirmat cei de la Dinamo Zagreb, pe 2 iulie vom juca cu ei. Am ținut mult să avem adversari tari, așa s-a întâmplat în iarnă și ne-a prins bine pentru că, cu excepția meciului cu Steaua, nu am pierdut niciun joc în play-off. De asemenea, Ferencvaros a confirmat și ea întâlnirea și mai trebuie doar să semnăm contractul”, a declarat președintele Pandurilor, Narcis Răducan.

În iarnă, în Spania, Pandurii a jucat cu Karlsruher, Munchen 1860, Dinamo Moscova și Sparta Praga, partide care au ajutat mult echipa gorjeană în parcursul spre locul 3 obținut în Liga 1 în sezonul recent încheiat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.