RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trifu a semnat prelungirea

/ 23 mai 2016
Într-un campionat în care echipele din Liga 1 vor avea nevoie de un număr de cel puțin 4 jucători sub 21 de ani în lot, Pandurii și-a asigurat deja serviciile unuia.

5Rodemis Trifu l-a convins pe Edi Iordănescu în acest sezon în care a evoluat destul de puțin, având și unele probleme medicale, că merită o șansă la această echipă: „Am semnat prelungirea contractului lui Trifu. Se încheia contractul, iar jucătorul este unul de viitor, cu mari calități. În plus avem nevoie de el ca jucător sub 21 de ani”, a anunțat Narcis Răducan. Trifu este util Pandurilor și pentru Europa League, acolo unde echipele sunt obligate să aibă în lot și jucători din propria pepinieră.

Dacă Trifu a semnat, sunt și jucători care vor părăsi echipa gorjeană: „Mingote a plecat deja, iar lui Vasco nu i-am activat clauza de prelungire a contractului. E un jucător care ne-a ajutat în acest sezon, mai ales în prima parte, atunci când stăteam destul de rău la capitolul fundașilor centrali. Răduț și Erico și-au încheiat și ei contractele și sunt în căutarea unor alte echipe la care să evolueze. Și Pleașcă este la final de contract, în cazul său urmează să mai discutăm, vom vedea dacă va continua sau nu aici”, a mai declarat Narcis Răducan. Pe lângă cei menționați de președintele Pandurilor, și Stanca, Nicoară și Ciucur sunt la final de contract. Primul pare a fi aproape de o nouă prelungire, în vreme ce ultimul ar putea pleca din nou în Moldova.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.