RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energie zdrențuită

/ 23 mai 2016
Departe de gloria de altădată, Energia a terminat în genunchi un campionat în care a fost precum echipamentul ce s-a zdrențuit de parcă ar fi fost de hârtie. Echipa de handbal a Energiei s-a lăsat călcată în picioare de CSM Focșani, victoria acesteia trimițând Ploieștiul în liga secundă.

energieÎn anonimat, așa a încheiat Energia sezonul, spectatorii prezenți în sală la ultimul joc al gorjenilor fiind fie veniți odată cu oaspeții, fie câteva rude plus prieteni apropiați ai celor de pe teren. Trupa lui Sorin Bârză a condus doar până în minutul 12, când scorul era 8-6, moment din care oaspeții au preluat inițiativa în joc și conducerea pe tabelă. Focșaniul, cu niște jaloane în față, s-a distanțat rapid, 10-14 în minutul 19, și a terminat în avantaj la pauză, scor 16-22. Repriza secundă a fost o umilință pentru cei care iubesc Energia. Focșaniul s-a dus și la zece goluri în fața gazdelor, scor 20-30 în minutul 43, și la final a sărbătorit salvarea de la retrogradarea directă.

În ciuda finalului extrem de umilitor în care s-au despărțit de acest sezon și foarte probabil de echipa gorjeană, jucătorii au primit la sfârșitul jocului plachete din partea Consiliului Județean, moment destul de penibil având în vedere toate aspectele: sezonul dezastruos, înfrângerea rușinoasă, dar și faptul că în tribune nu erau mai mult de 10-15 oameni…

„Am încheiat cu cele mai urâte două meciuri pe care mi le puteam imagina vreodată. Sunt puţin supărat, dar pot înţelege multe chestii, cred că nu s-au respectat întru-totul pe ei. Nu nominalizez. Şi acum şi la Ploieşti şi-au dorit să joace bine, dar atitudinea ne-a împiedicat să jucăm bine, nu am fost concentraţi, au fost multe erori. Problemele sunt mai mult decât cunoscute”, Sorin Bârză, antrenor Energia Târgu Jiu.

Energia Târgu Jiu – CSM Focșani 32-37 (16-22)
Sala „Voievod Litovoi”, Târgu Jiu, spectatori: 30

Energia: Bucătaru, Țenghea – Iancu (1), Bejinariu (8), Pralica (1), Țuțu (2), Șoldănescu (4), Păunică, Enache (5), Giotoiu (6), Stoica (3), Acatrinei (2). Antrenor: Sorin Bârză.

CSM Focșani: Marocico, Rusu, Cloșcă – Ragea (7), Cadar, Gramatic, Vasilache, Rotaru (2), Miroiu (13), Smeu, Popa (1), Neață (2), Voinea (1), Mocanu (2), Eros (3), Năstăsie (6). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Arbitri: Robert Harabagiu / Silviu Stănescu

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.