RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grecii merg pe mâna sârbilor

/ 17 mai 2016
Noul manager al echipei de baschet gorjene, devenită între timp Collazen Energia Târgu Jiu, Nikolaos Krokos, a făcut primele declarații legate de viitorul echipei pe care a preluat-o, omul de afaceri grec vorbind pentru site-ul dinvestiar.ro.

 

Logo-ENERGIA        După o tăcere destul de lungă, primele vești legate de echipa de baschet a Energiei încep să apară, Nikolaos Krokos fiind cel care a dezvăluit care-i sunt intențiile pentru cei cinci ani în care va avea manageriatul secției de baschet a clubului târgujian. Din declarațiile făcute, se pare că echipa va primi pe lângă vechiul nume și pe cel al companiei condusă de Krokos, așa că, cel puțin pentru cinci sezoane se va vorbi despre Collazen Energia Târgu Jiu.  „Ne dorim să investim în jurul a opt milioane de euro în această echipă pentru a ne putea prezenta la un nivel bun în cupele europene”, spune Nikolaos Krokos într-un interviu mai amplu publicat de site-ul www.dinvestiar.ro.

Interesant este faptul că, deși se anunță un staff destul de stufos format în marea sa majoritate de conaționali ai omului de afaceri grec, din punct de vedere sportiv se va merge pe filiera sârbească. Deși Krokos nu a dezvăluit pe mâna cui a dat primul sezon al Energiei din era „Collazen”, grecul a menționat că va merge pe școala sârbească: „Vă pot dezvălui acum, ca o mica introducere a lor, că ambii sunt de pe piața sârbă și antrenorul a activat mult timp în Euroligă, ca antrenor prinicipal și secund, atât la echipe masculine, cât și feminine”, a declarat, pentru aceeași sursă, Nikolaos Krokos.Acesta l-a reconfirmat ca secund pe Claudiu Alionescu, despre care a mai spus că se va ocupa și de Școala de Baschet Collazen, al cărei antrenor principal va fi numit.

Chiar dacă nu se știe numele antrenorului principal care va prelua echipa gorjeană, noul patron al Energiei a făcut public primul transfer: „Deja avem o înțelegere cu Nemanja Petrovic, un conducător de joc sârb în vârstă de 26 de ani, care în trecut a evoluat la Concordia Chiajna”, a mai spus Krokos.

Conform declarațiilor făcute de Nokolaos Krokos, de destinele echipei se vor ocupa Karagiannis Ioannis, din postura de Director General, Smyris Efstathios – ca team manager, și Vlantis Georgios – în departamentul de marketing.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Radu spune:

    :-))))). Te doare capul. Vai mama lor. Daca asta e viitorul Energiei mai bine lipsa. Sa fim „oaia neagra” a campionatului cu o echipa slaba si meciurile jucate la pariuri…

  • justitiarul spune:

    Vai steaua lor!!!Cum vor acesti „specialisti” si „cunoscatori ” sa arunce cu milioanele de euro fara nici un interes!!!!Cu exceptia lor,sa faca tot posibilul sa-l pastreze in staff pe super POTENTUL in ale baschetului (nu va ganditi la prostii)Alionescu si neaparat pe groparul echipei Romeo-Cumpa….tatul.Alooooo,autoritatile locale dormiti in papuci?Se apropie alegerile,sa nu pareti surprinsi de rezultate!!!Chiar nu va crapa obrazul de rusine atunci cand nu va implicati in soarta sportului gorjean???Lasati dracului micii,berea si zoaiele ramase pe insulita,ca spre disperarea voastra sustinatorii baschetului nu pot sa fie cumparati cu haleala aruncata ca-n trocul porcilor,in diferite ocazii inventate de voi.VERIFICATI SI SUPRAVEGHEATI preluarea echipei!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.