RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De două ori aur pentru Andreea Pîșcu!

/ 17 mai 2016
Atletismul gorjean respiră și o face având în Andreea Pîșcu un plămân tânăr și puternic! Tânăra atletă târgujiană a făcut furori în concursurile naționale și internaționale la care a participat, ultima ispravă fiind cea de la București, acolo unde a participat cu succes la Campionatul Național de semimaraton.

piscuAtleta legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu și antrenată de profesorul Ion Bură a realizat un rezultat senzațional, așa cum îl descria chiar antrenorul său, Andreea Pîșcu intrând în posesia medaliilor de aur atât la tineret cât și la senioare, performanță ce a fost marcată de crainicul competiției cu un anunț extrem de măgulitor: „A apărut o nouă stea în atletism!”.

Evoluția de excepție a Andreei Pîșcu s-a concretizat printr-un timp foarte bun: 1 oră, 16 minute şi 26 secunde. Extrem de marcat de modul în care eleva sa a știut să se impună în fața unor concurente mult mai experimentate, două dintre învinsele sale fiind calificate pentru Jocurile Olimpice de la Rio din această vară, antrenorul Ion Bură a ținut să o felicite public pe Andreea Pîșcu: „Nu rezultatul în sine m-a surprins, ci faptul că a avut moral de competiţie, a fost stăpână pe sine. Acum, după această cursă pot spune că cel mai mare câştig e faptul că a demonstrat că nu sunt întâmplătoare toate rezultatele obţinute de ea. Mi-au dat lacrimile, am fost şi eu foarte marcat de ceea ce a reuşit. După mult timp, aducem din nou aur la seniori în aceste probe. O felicit public pe Andreea pentru cele două medalii, atât la tineret cât şi la seniori”, a declarat proesorul Ion Bură.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.