RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, preluată de KSK Pharma Helenique

/ 20 aprilie 2016
Negocierile purtate de asociații clubului ACS Energia Târgu Jiu cu noii parteneri greci s-au încheiat în această seară, site-ul oficial al grupării gorjene anunțând parafarea unei înțelegeri.

helenique„Astăzi, 20.04.2016, Asociaţia Clubul Sportiv Energia Târgu-Jiu a încheiat cu societatea KSK Pharma Helenique SRL, reprezentată prin dl. Krokos Nicolaos, administrator şi asociat unic, un contract pentru preluarea managementului echipei de baschet Energia Târgu-Jiu pentru o perioadă de 5 ani. Această colaborare, parafată astăzi în prezenţa reprezentanţilor membrilor asociaţi, consfinţeşte o îmbinare a intereselor părţilor, respectiv perpetuarea fenomenului baschetbalistic la cel mai înalt nivel de preformanţă pentru iubitorii fenomenului din municipiu şi promovarea imaginii investitorului prin intermediul fenomenului social pe care-l reprezintă sportul. După finalizarea procedurilor administrative şi după sărbătorile pascale, va avea loc o conferinţă de presă, în cadrul căreia se vor formula răspunsuri la toate întrebările ce vizează perspectiva de viitor a acestui proiect”, se arată în comunicatul de presă postat pe propriul site de ACS Energia Târgu Jiu.

Misterul asupra acestei preluări a managementului clubului pentru următorii 5 ani planează în continuare,  multe întrebări rămânând fără răspuns. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu echipa de handbal, cine vor fi cei care vor conduce efectiv clubul și care vor fi noile obiective.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Radu spune:

    Nu vreau sa fiu cobe dar, pe surse, noul șef de la baschet va fi eternul cumpanasu! Dacă aleșii noștri îi păcălesc pe greci cu acest specimen, nu văd cum vor rămâne la Tg Jiu mai mult de tei luni! Îmi pare rău de cel mai bun gorjean-mă refer la Ianis Diamantakos, cel care se pare ca a venit cu investitorii- ca va fi țapul ispășitor dacă rămâne groparul energiei în continuare șef! Chiar nu poate nimeni sa vadă dezastrul făcut de cumpanasu la club?

  • gigialb spune:

    Cred ca cel mai important OM in acest proiect este Ianis Diamantakos, cel care a ramas alaturi de echipa la greu si caruia suporterii de baschet ai Energiei ii purtam un deosebit RESPECT.
    Sper ca si viitoarea conducere a sectiei de baschet sa TINA CONT si sa-l aprecieze la adevarata valoare atat ca om cat si ca profesionist de baschet . Multumim Ianis, HAI ENERGIA !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.