RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, pe podium / Pandurii, om cu om la meciul cu Viitorul

/ 1 martie 2016
Pandurii Târgu Jiu a învins Viitorul în deplasare, scor 3-1 și a încheiat sezonul regulat pe locul 3. Pandurii se află la doar 2 puncte de liderul Astra iar în prima etapă din play-off va întâlni în deplasare echipa lui Mutu, ASA Târgu Mureș.

IMG_1445Pandurii rămâne neînvinsă în 2016, reușind 2 victorii și un egal în ciuda loviturii primite de la principalul acționar, C.E.O. de a-și sista finanțarea. Echipa lui Edi a arătat caracter, reușind să câștige pe terenul Viitorului, 3-1 și să încheie sezonul regulat pe podium.

După înjumătățirea punctelor, Pandurii rămâne cu 24 de puncte, cu două în spatele liderului Astra. În martie începe bătălia pentru titlu între primele 6 clasate și, judecând după ce s-a întâmplat în sezonul regulat, Pandurii este mare favorită. Trupa din Gorj este lider într-un clasament neoficial al primelor șase clasate, cu 18 puncte acumulate în bătăliile directe. Doar Steaua și Dinamo au reușit să câștige în fața băieților lui Edi. Pe locul secund este actualul lider al clasamentului, Astra, 15 puncte, urmată de Dinamo, cu 14 puncte strânse. Marea favorită la titlu, Steaua, este pe locul 4, cu 13 puncte în timp ce tinerii lui Hagi ocupă ultimul loc cu doar 9 puncte. Pandurii are și cele mai multe goluri marcate în disputele cu contracandidatele din play-off (15) semn că fotbaliștilor gorjeni le priește lupta pentru putere în Liga 1.

Clasament în 6:

1.Pandurii  10      5       3       2       15-11        18
2.Astra      10      4       3       3       13-15        15
3.Dinamo   10      3       5       2       12-13        14
4.Steaua    10      3       4       3         9-9          13
5.ASA        10      2       4       4       13-12        10
6.Viitorul    10      2       3       5       13-14          9

Pandurii, om cu om

Stanca: Preferatul lui Edi în 2016. A ținut bine scurtul în minutul 13 la un șut din unghi. La 1-0 a pus o mână salvatoare la capul lui Boli din 7 metri și a salvat rezultatul. Joc bun de picior, meci fără probleme deosebite.

Vasco: Utilizat de Edi fundaș dreapta, dar nu e locul lui acolo. Pe partea de dezvoltate a jocului are mari carențe. Defensiv și-a făcut treaba, dar ofensiv nu a susținut deloc flancul său. A recurs mereu la mingea lungă, iar de cele mai multe ori a „vândut-o”.

Săpunaru: Experimentat, un adevărat zid în fața celor de la Viitorul. O cursă impresionantă în minutul 92 când a alergat cu balonul la picior mai bine de 40 de metri. Cu el în centrul defensivei e greu de dat cu capul, dar Nedelcu l-a păcălit la o fază finalizată pe lângă poartă. A fost excepția.

Vasiljevic: O singură ezitare în debut când nu a putut degaja o minge iar Viitorul a pus în pericol buturile lui Stanca. Altfel destul de sigur, mai ales în jocul aerian.

Grecu: Preferat lui Acsinte în banda stângă, iar alegerea s-a dovedit bună. După o primă repriză discretă a reușit o centrare bună în startul părții secunde. S-a complicat apoi la o fază când a încercat să protejeze și a oferit o lovitură liberă gazdelor, un corner mai scurt când trebuia să joace mai simplu. A încasat și un galben.

Ropotan: O primă parte mizerabilă, cu multe nerealizări. A părut dezorientat pe teren. A compensat în partea a doua cu golul de 2-0, primul al său la Pandurii, după o recuperare ofensivă.

Mrzljak: Aport semnificativ pentru victorie. Pe lângă efortul său considerabil, a și marcaat golul de 3-1. Un mare câștig pentru olteni revenirea sa.

Nicoară: I-a luat locul lui Antal în primul unsprezece și Edi s-a dovedit din nou inspirat. Nicoară a oferit asistul la primul gol al lui Hora. A fost schimbat în minutul 57.

Nistor: Nu a strălucit nici cu Viitorul. Multe pase greșite, prea multe pentru cineva care ar trebui să fie un adevărat număr 10.

Răduț: Discret, la fel ca în jocurile trecute.

Hora: S-a chinuit în prima repriză să apară în joc. A reușit doar în partea secundă când a finalizat cu gol prima șansă ivită. A reușit astfel golul cu numărul 13 în Liga 1. Apoi a contribuit și la golul de 3-1 al lui Mrzljak.

Ciucur: Nimic notabil.

Acsinte: I-a luat locul lui Răduț în bandă și s-a bătut.

Wellington: A mai prins câteva minute și a mai bifat un joc.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.