RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hadbaliștii Energiei, la un pas de o surpriză

/ 28 februarie 2016
Energia nu a reușit să facă ceea ce și-a propus în deplasarea de la Chiajna, acolo unde a jucat cu Steaua, în speță, să oprească șirul înfrângerilor din acest an. Deși a jucat bine în multe momente ale partidei, Energia a cedat la final cu 26-25 (16-12).

handbal steaua   Partida a avut parte de multe schimbări la conducere, Energia a fost prima care a luat avantaj, conducând cu 3-0 în debutul meciului, apoi Steaua a revenit și a condus cu 6-4 pentru ca alte trei goluri consecutive ale elevilor lui Bozo Rudic să ducă tabela la 6-7. Cu doi oameni în plus, Energia a încasat două goluri, iar scăderea din joc s-a transpus rapid și pe tabelă, după ce a condus și cu 5 goluri, Steaua a intrat la cabine cu un avantaj bun, scor 16-12. În primele 10 minute ale reprizei secunde, Energia a arătat că este dispusă să lupte până la final pentru șansa sa de a mai prinde un loc în play-off și a preluat conducerea pe tabelă, scor 19-20 în minutul 39. La 21-20 pentru Energia, Bucătaru a apărat o aruncare de la 7 metri a lui Georgescu și gorjenii au avut șansa de a se distanța, însă au ratat-o și Steaua a preluat din nou conducerea, 22-21 în minutul 53, un avantaj pe care a avut experiența și norocul de a-l păstra până la final. Vorbim despre noroc în tabăra Stelei și de ghinion pentru gorjeni pentru că Pralica, cu două secunde înainte de final, a lovit bara la ultimul șut al meciului, iar gazdele au câștigat cu 26-25.

Odată cu această nouă înfrângere, Energia mai are doar șanse teoretice de a mai prinde play-off-ul. Calculele sunt complicate, cer victorii pe linie pentru gorjeni în partidele pe care le mai au de disputat, dar și rezultate favorabile în meciurile pe care alte trei echipe (Minaur, Dunărea Călărași și HC Vaslui) le vor mai juca.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.