RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Energia cere ajutor!

/ 25 februarie 2016
CS Energia a emis un comunicat de presă prin care cere sprijin financiar, orice sumă fiind binevenită în aceste clipe grele prin care trec echipele de baschet și handbal.

Logo-ENERGIA

Iată ce a apărut pe site-ul clubului:

„Aflate într-un moment delicat, de răscruce, sporturile de echipă din Gorj au nevoie de ajutor! După multe sezoane în care ne-au adus numeroase bucurii atât la nivel național, cât și la nivel european, momente în care ne-au făcut de atâtea ori să ne simțim mândri că suntem români, echipele clubului Energia Târgu-Jiu au nevoie mai mult ca oricând de sprijin!
  Ne-am bucurat împreună alături de echipa de handbal, medaliată cu bronz în Liga Națională, primul sport de echipă din Gorj care ne-a reprezentat la nivel european, finalistă a Cupei României și finalistă a Supercupei. Ne-am bucurat și am fost mândri de performanțele echipei de baschet, medaliată cu bronz în Liga Națională, câștigătoare a Cupei României și finalistă a Supercupei. O echipă care a reprezentat cu mândrie în Europa, orașul Târgu-Jiu, județul Gorj si România, cucerind medalia de bronz în EuroChallenge, și care în acest an a ajuns din nou în fazele superioare ale unei competiții europene, în speță în optimile FIBA Europe Cup. Echipa de baschet a fost în ultimii doi ani portstindardul baschetului românesc masculin.
 Acum, Clubul Energia Târgu-Jiu traversează clipe extrem de dificile. Datorită situației în care se află clubul, a incertitudinii finanțării din partea CEO, facem apel la suporteri să fie alături de echipele noastre, în număr cât mai mare, indiferent în ce formulă vor juca.
    În încercarea de a asigura echipelor sumele necesare pentru a putea continua în competițiile în care sunt angrenate, până la finalul sezonului, ferind astfel de rușine un oraș, un județ și chiar o țără întreagă, pentru că România organizează o grupă de CE la Cluj, iar singura reprezentantă a baschetului românesc în competițiile europene se retrage, CS Energia Târgu-Jiu pune la dispoziție doritorilor, persoane fizice și juridice, un cont pentru donații și sponsorizări.
 Lunar, pentru a asigura transparenţa demersului, se va raporta pe site-ul oficial al clubului numele celor care au contribuit, sumele și felul în care au fost utilizate sumele respective. Numărul contului deschis la Unicredit este: RO31 BACX 0000 0005 6435 4004.
  Fie că sunt donații, sponsorizări sau contracte de publicitate, orice sumă este binevenită și pentru acest lucru vă mulțumim!”

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • Radu spune:

    Cum poți sa ceri donații și sponsorizare când tu nu ai prezentat situația clubului la data acestui anunț? Cine va gestiona contul și banii din el? Cui va raporta felul în care sunt cheltuiți banii? Cine tine contabilitatea? De unde și cu ce sume sunt plătiți cei care se ocupa de acest club? Toate acestea trebuie discutate și puse pe hartie. Și mai sunt multe.

  • Papa spune:

    Radu,nu ti-a cerut nimeni sa investesti ci doar sa donezi.

  • eduard spune:

    rezolva problema pufuletii…si aia cu „apara”! „apara”! „apara”!!!!!!!!!

  • Radu spune:

    @Papa: Donatie sau investiție, tot trebuie sa se facă un raport cu privire la felul în care sunt cheltuiți banii clubului. Eu la asta ma refer, nu la altceva. Dacă tie iți place sa donezi și banii sa fie aruncați ca acum, treaba ta. Eu si cred ca nici alții nu vor asta. Este părerea me si nu pot sa impun nimic, doar ca parere. Dar văd ca nu mai avem voie nici la păreri, dacă nu sunt laudative la adresa lui ROMEO!

    • energifan spune:

      Perfecta dreptate (inclusiv incheierea).Verificarea si ultimului banut din trecut,prezent si viitor.

  • sica spune:

    ar trebui sa iti vezi de dosarele tale bai chelbosule si sa il lasi pe domnul Cumpanasu in pace. ***.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.