RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Greviștii / Pandurii, om cu om cu CSU Craiova

/ 23 februarie 2016
Submediocru, derbyul Olteniei dintre Pandurii Târgu Jiu și CS U Craiova s-a încheiat nedecis, 1-1. Pandurii au purtat pe braț banderole albe în semn de protest față de situația falimentară a clubului. 

IMG_6712Pandurii Târgu Jiu a rămas fără victorie cu CS U Craiova în Liga 1. Echipa lui Edi Iordănescu a smuls un egal pe final care o menține neînvinsă în 2016. Wellington a marcat în minutul 87 pentru 1-1, un rezultat care o elimină practic pe CS U Craiova din lupta pentru play-off. Jocul pandurilor nu a avut claritate, jocul echipei lui Edi fiind un chin continuu. După vestea devastatoare de săptămâna trecută când CEO a anunțat că nu mai sprijină financiar echipa era greu ca jucătorii să se poată exprima coerent.

Calificată în play-off, Pandurii nu poate spera la mai mult de locul 6 în atare condiții în ciuda promisiunii jucătorilor că se bat la titlu chiar și fără bani în conturi. Ar fi o probă de caracter, dar mă îndoiesc că băieții lui Edi o vor trece. Rămâne de văzut cât se vor respecta ei ca fotbaliști pentru că, având contracte ferme, banii îi vor primi cel târziu în vară, dar îi vor primi.

Pandurii, om cu om:

Stanca: Departe de evoluția sigură de la Târgu Mureș. O singură intervenție utilă, la capul lui Ivan. Nu a avut reacție la „înțepătura” lui Măzărache iar la 0-1 a comis o eroare majoră dar care, din fericire, nu s-a soldat cu gol.

Ciucur: În lipsa celor doi fundași dreapta de meserie, Ungurușan și Pleașcă, ambii cu probleme musculare, Ciucur a fost găselnița lui Edi pentru a acoperi absențele. E sigur că Ciucur nu face față pe postul de fundaș fiind departe de cerințele postului. Deși este un jucător ofensiv prin definiție aportul său în atac a fost aproape nul.

Săpunaru: O evoluție mai răsărită în comparație cu colegii săi. Liderul echipei, i-a încurajat pe băieți înainte de intrarea în tunel.

Vasiljevic: Pentru prima dată titular în acest sezon, sârbul s-a descurcat destul de bine. Doar la gol a fost surprins, el și Săpunaru lăsând o gaură imensă în centrul defensivei speculată de vârful craiovean.

Acsinte: O primă repriză dezamăgitoare. A fost coautor la golul oaspeților, cu o pasă în centru interceptată de adversar. În ofensivă a centrat constant în primul adversar. A scos și două libere din preajma careului, nefructificate.

Ropotan: Început fulminant la debutul său oficial la Pandurii, cu un vole pe lângă poarăt și o pasă în adâncime pentru Antal. În continuare însă fostul dinamovist a dezamăgit. Nervos, a respins în disperare și a construit anapoda. A încasat și un galben, specialitatea casei.

Răuță: Modest, în nota echipei.

Antal: O nouă prestație modestă. A jucat pe vârfuri, lent, fără voință. A trimis un șut pe spațiul porții, scos de Straton și a mai trimis o centrare în forță în fața porții respinsă de defensiva oaspeților.Deocamdată, nu se justifică transferul său.

Nistor: Căpitanul echipei s-a „văzut” doar în dialogul cu arbitrul. A inventat totuși o pasă filtrantă din care a rezultat golul egalizator. Șuturile sale de la distanță sunt departe de pretențiile unui jucător profesionist.

Răduț: Invizibil, ca și la Tâgu Mureș. S-a implicat mai mult pe final dar fără să fie decisiv. Loviturile sale libere au fost trimise mult peste grupul de jucători, așa că ce pretenții să ai…

Hora: A forțat după accidentarea de la Târgu Mureș și s-a văzut că nu este la 100 %. Nu s-a simțit confortabil, a făcut eforturi să joace iar pentru asta e de admirat.

Wellington: A marcat primul său gol la Pandurii după 8 meciuri. Un bilanț care nu prea face cinste unui atacant.

Nicoară: A intrat în loucl lui Răuță dar nu a adus nici un plus.

Grecu: L-a schimbat pe Hora și a centrat perfect pentru golul lui Wellington.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.