RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Siguri de play-off / Pandurii, om cu om la Târgu Mureș

/ 13 februarie 2016
Pandurii Târgu Jiu a câștigat, în premieră, pe terenul vicecampioanei ASA Târgu Mureș, 1-0, și și-a asigurat matematic prezența în play-off, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat.

 

IMG_8691Pandurii a început anul perfect. Echipa lui Edward Iordănescu s-a impus la Târgu Mureș cu 1-0 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Astra. Săpunaru a marcat singurul gol dintr-un penalti îndelung contestat de gazde, dar validat de toți specialiștii în arbitraje.

Iordănescu jr. a câștigat duelul cu Petre Grigoraș, reconfirmând că este cel mai eficient tehnician din istoria pandurilor. Chiar dacă a jucat economicos, Pandurii nu a dat nici o șansă mureșenilor care nu au avut nici o ocazie serioasă de gol. Antal, Răuță și Acsinte au debutat cu acest prilej în tricoul echipei gorjene, toți din postura de titulari.

Pandurii, om cu om:

Stanca: A treia sa prezență ca titular în acest campionat. L-a scos pe Mingote dintre buturi datorită prestațiilor superioare din amicale. Priză bună la șuturile, ce-i drept modeste ale mureșenilor. Eroare impardonabilă în partea a doua. A stat cu mingea în mână 10 secunde iar Balaj a acordat lovitură liberă indirectă din interiorul careului. Din fericire nu s-a lăsat și cu gol.

Ungurușan: Prestație solidă. Nu s-a lăsat intimidat nici de Mutu, adversarul său direct o perioadă.

Vasco: Joc simplu, fără prea multe complicații. Eficient și sigur.

Săpunaru: Coborât în centrul defensivei, internaționalul român a fost de netrecut. O singură gafă în dreptul său, o minge în centru imprecisă pe care gazdele au recuperat-o, dar nu au și fructificat-o. Ca un adevărat lider, și-a asumat răspunderea la penalti și a transformat sigur. A fost al cincilea gol al său în actuala stagiune, devenind al doilea marcator al pandurilor.

Acsinte: Noua achiziție a debutat ca titular dar nu prea aduce cu Momcilovic. Ofensiv a fost ca și inexistent. O singură apariție în preajma careului advers. Defensiv a avut probleme în debutul jocului, dar pe parcus siguranța sa a crescut.

Mrzljak: Ca de obicei, a pus mult suflet în joc. Edi l-a desemnat să înceapă construcția, coborând mult între fundașii centrali. Din păcate, a încasat un cartonaș galben și va fi suspendat cu CS U Craiova, etapa viitoare.

Răuță: Mijlocașul nou venit a debutat în Liga 1 la Târgu Mureș, profitând de numeroasele absențe de la nivelul închizătorilor. Este deja o surpriză plăcută. Și-a asumat un galben, rupând inteligent un contraatac al gazdelor. S-a achitat bine de sarcini într-un cadru defensiv, dar rămâne de văzut cât poate ajuta construcția când Pandurii va fi nevoită să atace.

Antal: Dezamăgitor. Una din cele câteva ”mâini moarte” ale pandurilor. Fostul golgheter al României nu a fost pe acceași lungime cu colegii săi, dar nici nu avea cum fiind al al doilea său meci pentru Pandurii. Nu a profitat de o eroare a unui fundaș advers, sutând mult alături din poziție excelentă.

Nistor: A reușit un asist la penaltiul scos de Hora, dar atât. E singura sa reușită din acest meci, dar una importantă, totuși.

Răduț: S-a văzut sporadic, dar acțiunile sale nu au avut nici o finalitate. Joc deosebit de modest.

Hora: Abia dacă a atins mingea. A scăpat o dată spre poartă, însă a fost blocat. A doua oară a scos penaltiul decisiv și a ieșit accidentat în debutul actului secund.

Wellington: Abia la al optulea meci la Pandurii, tot fără gol. Nici mingi nu a avut dar și când a avut…A contat puțin în duelurile aeriene.

Ciucur: A avut 30 de minute la dispoziție să arate ceva mai mult decât Antal dar nu a reușit. Cu așa prestații va freca mult și bine banca de rezerve. A cedat ușor în duelurile fizice, la prima atingere, preferând să cerșească faultul în loc să se bată pentru minge.

Nicoară: Nu s-a evidențiat în cele 7-8 minute cât a fost prezent pe gazon.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.