RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Misiune imposibilă la Odorhei

/ 11 februarie 2016
Handbaliștii Energiei s-au îndepărtat serios de zona de play-off, acolo unde conducerea stabilise obiectivul acestui sezon. Cu șapte etape rămase de disputat din sezonul regulat, Energia speră să prindă in-extremis locul 8, ultimul ce asigură prezența în play-off, un loc de care o despart șase puncte în acest moment.

20În primele două jocuri oficiale ale sezzonului de primăvară, Energia nu a reușit să obțină nici măcar un punct și contabilizează doar momente mai bune în partide pierdute: „Practic noi nu mai avem meciuri ușoare, indiferent că sunt acasă la noi sau sunt în deplasare, toate sunt grele. Prin prisma rezultatelor pe care le-am avut până în acest moment, orice meci este foarte greu. Sperăm să venim și cu puncte din următoarele partide, pentru că jocul echipei noastre, mai ales în apărare s-a îmbunătățit foarte mult. O repriză bună la Reșița și 45-50 de minute cu Dinamo, foarte bine jucate în apărare. Greșelile au fost în atac, greșeli care ne-au făcut să pierdem punctele cu Dinamo, în condițiile în care am condus și cu 5 goluri în minutul 40”, a declarat secundul Energiei, Sorin Bârză, înaintea plecării spre Odorhei, acolo unde echipa gorjeană va avea o partidă extrem de dificilă, contra unei echipe care visează la titlu în acest sezon.

Calculele unei calificări în play-off cuprind în mod obligatoriu victorii împotriva unor echipe puternice, altfel va fi imposibil ca trupa lui Bozo Rudic și Sorin Bârză să mai atingă obiectivul. „Încă există șanse de a prinde play-off-ul. Timișoara și Baia Mare vor veni la Tg-Jiu și noi sperăm să învingem în aceste meciuri, dar este absolut obligatoriu să câștigăm puncte din niște meciuri grele. Poate la Odorhei, la Steaua sau acasă cu CSM București… Trebuie să facem șase puncte din aceste trei meciuri. Este greu, dar sperăm să putem face acest lucru. Am făcut permanent calcule. Le-am făcut, le-am tot schimbat după fiecare etapă. Au fost și rezultate care ne-au avantajat și care ne-au dezavantajat. Facem calcule în permanență și de acea spun că încă avem posibilitatea de a prinde un loc de play-off”, spune Bârză făcând analiza traseului pe care echipa gorjeană este obligată să-l urmeze pentru a mai spera la calificarea în play-off.

Meciul dintre HC Odorhei și Energia, unul poentru care gorjenii nu au nicio absență în afară de cea a lui Chiruț, este programat a se disputa la Odorhei sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.