RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ora revanșei

/ 16 ianuarie 2016
Energia nu are timp să numere înfrângerile. Trupa lui Diamantakos trebuie să caute să-și revină cât mai repede, iar calendarul îi oferă un nou meci contra celor de la CSM Oradea, echipă care tocmai s-a impus la Târgu Jiu într-un meci restant din prima parte a campionatului.

60Revenită după un nou duș rece, înfrângerea din FIBA Europe Cup, Energia trebuie să răzbune și eșecul din campionat. Gorjenii au cedat la începutul acestei săptămâni cu 70-75 în fața orădenilor, dar atât Cristi Achim cât și diamantakos sunt de părere că la Oradea se poate întâmpla orice. Duminică jucăm în compania aceluiași adversar și sunt de părere că datele problemei vor rămâne aceleași. Energia va avea un meci mai mult disputat, însă gradul de dificultate al jocului va fi acelați. Această echipă este în stare să învingă pe absolut oricine, oriunde și oricând și a demonstrat acest lucru. Nu se poate face nicio previziune înaintea jocului de la Oradea”, este de părere antrenorul orădenilor, Cristi Achim. De cealaltă parte, Adrian Guțoaia crede că primul meci a fost unul echilibrat, cu mici greșeli din partea gorjenilor ce au făcut diferența. Extrema gorjenilor este convinsă că erorile făcute la Târgu Jiu nu se vor repeta la Oradea și Energia se poate întoarce învingătoare de la acest meci: „Oradea este o echipă bună, atât individual, cât și colectiv și micile detalii au făcut diferența la meciul de la Târgu Jiu. Cu siguranță le vom corecta și sperăm să ne luăm revanșa weekend, când jucăm tot în compania lor”, a mai declarat Guțoaia.

Meciul dintre CSM Oradea și Energia este programat a se disputa duminică seara, de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.