RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adi Guțoaia, în creștere la ultimele jocuri

/ 7 ianuarie 2016
Guțoaia a fost printre principalii remarcați ai jocurilor cu Dinamo, Mureș și Le Havre, având evoluții consistente prin care și-a ajutat cu adevărat echipa în timpul petrecut pe parchet.

IMG_9790-qpr

Întors în vară la Energia, după sezonul 2011/2012 petrecut la Târgu Jiu, Adi Guțoaia nu s-a bucurat de un (re)debut fast în maioul gorjenilor. Marcat în principal de accidentarea la genunchi, care l-a forțat pe internaționalul român să stea departe de teren pentru aproximativ șase luni de zile, reprezentațiile acestuia nu au fost dintre cele mai bune în prima parte a ediției în curs. Jocul lui Guțoaia a oscilat mai mereu, iar realizările au fost și ele unele sărace. însă, odată cu înaintea în timp, cel poreclit „Guți” dă impresia că este capabil să revină la forma care l-a consacrat înainte de perioada de inactivitate.

În ultimele trei partide, contra formațiilor Dinamo, Mureș și Le Havre, românul a primit credit din partea antrenorilor și nu a dezamăgit, semn că acesta este pe drumul cel bun și își va putea ajuta din ce în ce mai mult echipa pe viitor.

În ultimul succes din campionat, cu BC Mureș, Adrian Guțoaia a fost trimis pe parchet ca titular, reușind să se evidențieze prin cele 13 puncte marcate, cu un procentaj de 60% la 3 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții și un indice de 19 la capitolul +/- în aproape 33 minute de joc.

La partida senzațională cu Le Havre, din FIBA EuropeCup, Guțoaia a pus umărul semnificativ cu 12 puncte, 6 assist-uri, 3 recuperări și 3 intercepții în 36 de minute. Fiind titular, acesta s-a aflat pe parchet și la revenirea incredibilă a gazdelor, având 15 la +/-. La final, chiar antrenorul francezilor, Thomas Drout, l-a remarcat pe Guțoaia.

Interesant este faptul că aseară, la Pitești, americanul Paris Horne nu a fost trimis deloc pe teren. De altfel, și în celălalt meci de după plecarea lui Constantinides, cu Mureș, Horne a jucat doar 9 minute, fără a avea prea mari realizări.

foto: www.csenergia.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.