RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Și-au găsit adversari pentru amicale

/ 5 ianuarie 2016
Pandurii va avea parte de patru meciuri contra unor echipe puternice din Europa în cantonamentul din Spania, Narcis Răducan anunțând numele posibililor adversari.

 

IMG_2097  Chiar dacă situația de acasă este încă neclară, echipa fiind în continuare sub blocajul financiar ce a început la finalul anului 2015, conducerea Pandurilor caută să-și facă datoria și să ofere jucătorilor condiții bune de pregătire în această iarnă și adversari puternici pentru amicalele ce le vor disputa pe tărâm spaniol. Președintele Narcis Răducan a confirmat încă o dată faptul că echipa va avea parte de patru jocuri de verificare și a dezvăluit și numele celor patru echipe cu care se negociază în această perioadă, partidele urmând a fi parafate prin încheierea unor contracte astfel încât să fie evitate situațiile neplăcute în care Pandurii să rămână fără adversari în cantonamentul din Spania. Pandurii va juca în această perioadă, dacă înțelegerile vor fi și parafate, cu două echipe din liga a doua germană, Karlsruher SC, locul 9 în 2.Bundesliga, și cu Munchen 1860, penultima din același eșalon, cu Dinamo Moscova, echipă din prima ligă din Rusia la care joacă fotbaliști precum Pogrebnyak sau Kokorin, și cu Sparta Praga, vicecampioana Cehiei, ocupantă a locului secund din campionatul ceh la jumătatea sezonului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.