RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oferte pentru Edi Iordănescu

/ 4 ianuarie 2016
Antrenorul Pandurilor a fost unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din Liga 1 în anul 2015, unul în care Edi Iordănescu a reușit să facă din nou din echipa gorjeană una de temut pentru forțele din campionatul intern și să o pună iarăși pe trasa ce duce spre cupele europene.

IMG_0482După un an cu multe reușite, Edi Iordănescu a început să fie și un antrenor căutat. În ultima vreme se vorbește tot mai intens de oferte pe care acesta le-ar fi primit, una dintre ele se pare că ar veni din prima ligă din Rusia, ceea ce ar fi tentant pentru un tânăr tehnician, aflat la început de drum. Deși Edi Iordănescu a declarat că și-ar dori să-și ducă mandatul, scadent la finele actualei stagiuni, la final, instabilitatea financiară l-ar putea convinge să accepte chiar din această iarnă o ofertă foarte bună primită. Peședintele gorjenilor știe de ofertele pe care antrenorul său le are, dar crede că situația financiară a Pandurilor se va redresa și tehnicianul va continua la Târgu Jiu: „Edi Iordănescu are oferte, dar nu cred că pleacă dacă totul este OK. Dacă nu este OK, atunci este posibil orice… E normal, dacă nu este stabilitate financiară este posibil orice, dar pentru moment nu se pune problema așa, nu pleacă acum!”, a declarat Narcis Răducan.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.