RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anul începe doar cu promisiuni la Pandurii

/ 4 ianuarie 2016
Pandurii așteaptă banii finanțatorilor pentru deblocarea situației înainte de reunirea echipei. Cu o săptămână înainte de reunire, jucătorii încă își așteaptă salariile, iar conducătorii au mâinile legate în privința negocierii transferurilor dorite.

 

IMG_4104   Începutul de an aduce la Pandurii un Plugușor în care versul „Semne bune anul are” încă refuză să apară. Ca și în zilele de după finalul primei părți a sezonului, și acum conducerea primeșete din partea finanțatorilor doar promisiuni legate de rezolvarea situației financiare, care a condus la un blocaj tocmai când echipa are nevoie de bani pentru cantonament, pentru transferuri, ca să nu mai vorbim de restanțele financiare la jucători. „Deocamdată nu s-a rezolvat nimic, aștept zilele acestea să e rezolve ceva. Promisiuni avem, chiar și astăzi (n.red. – luni) se încearcă ceva, ne trebuie neaparat o soluție prin care să primim niște bani, altfel e cam greu”, a declarat președintele Pandurilor, Narcis Răducan referindu-se la situația echipei gorjene în primele zile ale anului 2016, an în care Pandurii și-a propus să revină în cupele europene și să termine sezonul în primele patru echipe din Liga 1.

Transferurile, blocate pentru moment

Conducerea Pandurilor și-a făcut temele în ceea ce privește necesarul de jucători pentru completarea lotului pentru partea de final a sezonului regulat și pentru play-off-ul de care gruparea gorjeană este atât de aproape. Antrenorul a făcut lista cu posturile pe care are nevoie de întăriri, a făcut și câteva propuneri, președintele a venit și el cu idei, iar discuțiile au fost pornite, în câteva cazuri fiind foarte aproape de finalizare, însă pentru ca jucătorii să pună o semnătură pe contract, chiar dacă vin liberi de contract, este nevoie de bani, iar aceștia încă lipsesc din conturile echipei: Sunt discuții cu mai mulți, începând de astăzi (n. red. – luni) încercăm să concretizăm, dar problema este că îți trebuie bani pentru a face orice. Nimic nu se face fără bani, așa că eu aștept un răspuns să văd dacă pot să mă angajez în discuții, dacă nu, mai stăm câteva zile, nu am ce să fac… Sunt condiționat de această situație. Avem mai multe discuții purtate, a făcut Edi o listă, cu câte 2-3 jucători pe fiecare post, care va fi primul, îl luăm, dar ne trebuie mai întâi o siguranță din punct de vedere financiar”, a explicat președintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.