RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby restant

/ 21 decembrie 2015
Energia și SCM U Craiova se întâlnesc mâine seară într-o partidă contând pentru etapa a 13-a, una restantă din cauza deplasării gorjenilor la Zagreb, din Europa. 

Energia-Craiova-amical-13

După ce a suferit un nou eșec rușinos în compania ultimei clasate, Gaz Metan Mediaș, fiind singura echipă pe care medieșenii au bătut-o în această ediție, ba chiar de două ori, și acasă, și în deplasare, Energia încearcă să-și spele imaginea în Derby-ul Olteniei. Având patru victorii consecutive în campionat înaintea meciului de la Mediaș, gorjenii se află pe locul 8, insuficient, în acest moment, pentru a-și asigura biletele calificării în playoff, iar un succes cu SCM U Craiova este absolut necesar.

Odată cu partida de mâine, pentru Energia ia naștere o perioadă destul de lungă în care sala „Voievod Litovoi” îi va fi casă, lucru semnalat și de Antonis Constantinides, antrenorul așteptând o reacție pozitivă a elevilor săi în fața unei audiențe mult scăzute față de Sala Polivalentă, 130 de spectatori: „Va fi un meci important din trei motive. Primul că este jocul de debut în această sală şi vreau să văd cum reacţionăm ca echipă. Vrem să avem aceleaşi rezultate ca la vechea sală şi să lăsăm ideea adversarilor că aici e greu să câştige cineva. În al doilea rând adversarii sunt buni, o echipă experimentată, va fi un meci dificil şi pentru noi şi pentru ei. În cel de-al treilea rând, avem puţine zile la dispoziţie să pregătim un meci. Dar acesta este programul, vreau să revenim la rezultate bune,” își dorește Constantinides.

Partida tur a fost plină de suspans. Craiova s-a impus 78-77, șansa prelungirilor fiind irosită de Jamar Diggs din dreptul liniei de libere. Trupa pregătită de Oliver Popovic e pe 5 în clasamentul Ligii Naționale.

Energia Târgu Jiu – SCM U Craiova e marți, la ora 18:00, pe Digi Sport 2.

wwws.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.