RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii așteaptă banii din televizări

/ 17 decembrie 2015
Un mic blocaj financiar a fost provocat la Pandurii de o promisiune neonorată de către cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

raducan    Oficialii Pandurilor se bazau pentru plata ultimelor salarii din 2015 pe o tranșă pe care urmau să o primească din drepturile TV. Contractual, acești bani trebuie să intre în conturile echipelor la jumătatea lunii ianuarie, dar Liga a făcut promisiuni cum că va onora aceste plăți în decembrie, lucru care nu s-a întâmplat însă până acum. Președintele Pandurilor a fost joi dimineața în vestiarul echipei pentru a explica jucătorilor această situație și spune că a găsit înțelegere din partea acestora: „Avem și noi problemele noastre, nu putem ieși din contextul social al primei ligi. Am beneficiat de o stabilitatea financiară în cea mai mare parte a anului, dar faptul că Liga nu a virat banii așa cum a promis ne-a blocat activitatea. Am vorbit și cu ceilalți președinți și toată lumea are probleme. Am discutat și cu băieții noștri, au două luni întârziere la salariu, chiar merită banii aceștia. Indiferent de rezultate vin la muncă, stau departe de familie nu există niciun motiv să nu îi dai unui om banii. Am stat de vorbă cu ei, au înțeles, niciodataă nu au avut poziții de forță să condiționeze antrenamente și jocuri. Le mulțumesc public pentru faptul că au înțeles situația. Probabil Liga se prelevează de acest contract, aceasta a fost promisiunea, dânșii spun că nu au primit de la televiziuni. Lanțul slăbiciunilor… În contract spune că trebuie să se plătească undeva la mijlocul lunii ianuarie”, a declarat Narcis Răducan. Acesta a discutat și pe marginea declarațiilor pe care cei de la Dinamo le fac în ultima vreme în legătură cu finanțarea Pandurilor: „Eu evit pe cât posibil astfel de conflicte, nu promovează pozitiv fenomenul. Toți facem parte din fenomen și cu cât adăugăm câte o cărămidă la aceste războaie ne dezavantajează pe toți. Nedorim foarte mult să ne fie respcetate valorile, mă refer la județul Gorj și Pandurii, echipă care a reprezentat România cu onoare în cupele europene. Pandurii a dat jucători la echipa națională, a dat jucători importanți, așa că asta impune respect. Le dorim baftă celor de la Dinamo. Nu au nici un motiv să continue. Vor exista reacții și argumente din partea noastră dacă un club sau altul se ocupă cu altceva decât cu activitatea internă a lor. E caz închis”, a mai spus oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.