RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Decathlon și-a lansat magazin la Târgu Jiu

/ 12 decembrie 2015
La sfârșitul săptămânii, în zona Pieței Litovoi din Târgu Jiu, a fost inaugurat magazinul Decathlon, un magazin specializat în comercializarea produselor destinate sportivilor și celor care își doresc să-și petreacă timpul liber practicând un sport.

IMG_4953La inaugurarea magazinului Decathlon din Târgu Jiu, invitate de onoare au fost două sportive gorjene, atleta Elena Moagă și gimansta Andreea Munteanu, cele două fiind și cele care au tăiat panglica.

Magazinul este primul dintr-un lanț de peste 1.000 de magazine deținute la nivel mondial care are o suprafață de sub 1.000 de metri pătrați. „În general, magazinele Decathlon sunt de 2.500, 3.000 sau 4.000 de metri pătraţi, la noi nu exista concept mic, la Târgu-Jiu este primul magazinul din lume care este sub 1.000 de metri pătraţi. Nu este un test, va fi un exemplu pentru duplicare, nu o să fie duplicat numai în România sau în Europa, o să fie peste tot, în Brazilia, în India, în China, în Rusia. Colegii noştri din toată lumea vor să vină aici să vadă cum am făcut. (…) În câţiva ani o să avem mai multe magazine mai mici”, a declarat Gwenn Gervo, responsabil expansiune în cadrul Decathlon, prezent la lansarea de la Târgu Jiu.

Chiar dacă deține o suprafață redusă în comparație cu oricare alt magazin Decathlon din România sau de oriunde din lume, magazinul de la Târgu Jiu adună articole destinate unui număr de 49 de sporturi, după cum a declarat managerul noului magazin: „Magazinul nostru este numărul 1.197, este unic prin faptul că acest concept nu a mai fost încercat niciodată, suntem o premieră pentru Decathlon cu un concept atât de mic, încercăm să ne pliem pe toate nevoile, să aducem sportul în toate oraşele, indiferent de mărimea lor. Am reuşit să înglobăm în acest magazin 49 de sporturi, de la pescuit la tir cu arcul. Avem 12 angajaţi, toţi sunt din Târgu-Jiu, majoritatea dintre ei sunt studenţi şi toţi sunt sportivi sau foşti sportivi. Avem jucători de fotbal, instructori de fitness, jucători de handbal sau arbitri de fotbal”, a declarat Emanoil Pupăzan. Acesta a mai ținut să precizeze că deși magazinul nu deține și o suprafață de teren care să-i permită să organizeze concursuri sportive în imediata apropiere a magazinului, așa cum se întâmplă la alte magazine Decathlon, la Târgu Jiu se va lucra pe bază de parteneriate pentru ca și aici să existe o popularizare a sporturilor: „Ne dorim să facem sportul accesibil pentru toţi oamenii din Târgu-Jiu şi din Gorj. Suntem un oraş sportiv, avem echipe de fotbal, handbal şi baschet care activează în prima ligă. Vom încheia parteneriate cu toate cluburile din oraş, locaţia nu ne-a permis să creăm acel teren de joacă în jurul magazinului, deja am contactat Clubul Sportiv Pandurii şi Liceul cu Program Sportiv şi împreună cu ei o să organizăm evenimente sportive”, a mai precizat Emanoil Pupăzan, managerului magazinul din Târgu-Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.