RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, cu inima pandură

/ 7 decembrie 2015
Fost antrenor al Pandurilor în sezonul european al echipei gorjene, vicecampion cu echipa căreia tocmai i-a administrat o înfrângere drastică, Pustai este încă nostalgic după vremurile în care antrena la Târgu Jiu.

pustai dinamo„Îmi pare rău că nu au fost pe primul loc, dar eu le doresc la final să fie primii. Şi când eram eu aici vă aduceţi aminte că ne-au bătut Braşovul când ne era lumea mai dragă şi totuşi la final ne-am bucurat. Le-am zis jucătorilor să se bucure cu decenţă, încă inima zbate pentru echipele unde ai lucrat şi unde te-ai simţit foarte bine. I-am rugat pe jucători să se bucure cu decenţă la final, am mâncat o pâine frumoasă aici”, a declarat Cristi Pustai la finalul meciului câștigat de actuala sa echipă, FC Botoșani, cu 3-0, la Severin. În ciuda eșecului, Pustai consideră că Pandurii poate să se lupte pentru titlu în Liga 1: „La sfârşit trebuie să se bucure şi eu le doresc să se bucure la finalul campionatului. Este un campionat ciudat, se împart punctele, nu se pierde mult, linia se trage la final”, a mai spus fostul antrenor al Pandurilor.

Legat de acest meci, Pustai a considerat că și absența lui Hora a contat mult: „Am reuşit să facem un joc bun pe contraatac şi să ne închidem foarte bine pe zona centrală, unde cei de la Pandurii dezvoltă jocul foarte bine cu acele triunghiuri de pase. Am avut şi noroc că le-a lipsit Hora, să nu minimalizăm acest fapt, dar eu zic că am făcut un joc bun, care ne dă speranţe, şi e foarte important că am legat două victorii. Am atins borna 20 ceea ce este foarte important”, a concluzionat profesorul Pustai.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.