RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjeanul Florin Mergea joacă în Turneul Campionilor

/ 15 noiembrie 2015
Cu un parcurs foarte bun în 2015, dublul Florin Mergea/ Rohan Bopana a reușit să se califice în premeieră la Turneul Campionilor, în proba de dublu masculin, turneu care are loc în aceste zile la Londra.
Second-seeded Rohan Bopanna and Florin Mergea move into the semi-finals of Halle.

Second-seeded Rohan Bopanna and Florin Mergea move into the semi-finals of Halle.

După ce Simona Halep a fost și ea prezentă la Turneul Campioanelor, la competiția masculină România are doi reprezentanți, pe lână Florin Mergea fiind calificat și Horia Tecău, cel care face pereche cu Jean Julien Rojer și care alături de acesta începe competiția din postura de favoriți 2. Mergea și Tecău au fost repartizați în grupe diferite. Gorjeanul Mergea pornește cu ultima șansă (cap de serie 8) și va lupta în Grupa „Ashe/Smith” împotriva fraților Bryan și a perechilor Murray/Peers și Bolelli/Fognini. Florin Mergea și Rohan Bopana joacă duminică seara, de la ora 20:00, primul lor meci la Turneul Campionilor, adversari fiindu-le cei doi frați americani. Luni, de la ora 14:00, pe arena londoneză vor intra în competiție și Tecău și Rojer, care vor avea de înfruntat  dublul Markowski/Zimonjici.

Dacă pentru Florin Mergea este vorba de o premieră, Horia Tecău joacă la Turneul Campionilor pentru al doilea an consecutiv, constănțeanul reușind în acest an să câștige cu Rojer un turneu de Grand Slam, pe cel de la Wimbledon.

GRUPA „ASHE/SMITH”
Bob Bryan/Mike Bryan (SUA/SUA)
Jamie Murray/Jonathan Peers (MBR/Aus)
Simone Bolelli/Fabio Fognini (Ita/Ita)
Rohan Bopanna/Florin Mergea (Ind/Rom)

GRUPA „FLEMING/McENROE”
Jean Julien Rojer/Horia Tecău (Ola/Rom)
Ivan Dodig/Marcelo Melo (Cro/Bra)
Pierre Hugues Herbert/ Nicolas Mahut (Fra/Fra)
Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Pol/Ser)

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.