RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dureri de cap pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu Petrolul

/ 15 noiembrie 2015
Pentru meciul cu Petrolul, programat la începutul săptămânii viitoare, Edi Iordănescu se pare că nu va putea să se bazeze pe patru dintre jucătorii pe care îi are în lot.

IMG_1997O absență certă este cea a lui Mihai Răduț, care este suspendat după ce a fost avertizat de Marius Avram la Iași, mijlocașul Pandurilor având în același timp și o mică problemă medicală și nu a jucat în amicalul cu Electroaparataj. Aproape la fel de certă este și absența lui Nicoară, care și-a fracturat mâna și devine indisponibil pentru o perioadă ceva mai lungă. Noile probleme apărute vin de la trei stranieri: „Wellington a ieşit după 20 de minute şi mă îngrijorează situaţia lui. A simţit ceva pe la aductori. Nejucând de atâta timp apar fel de fel de reacţii adverse. Mă sperie pentru că ne trebuie soluţii şi acum trebuie să vedem ce va face, cum se va simţi. Mihai Răduţ simte şi el ceva pe aductor, aşa că l-am menajat. Droppa are ceva probleme cu genunchiul,  sunt probleme ceva mai vechi, aşa că l-am menajat şi pe el. Fillipeto a ieşit accidentat, o să facă nişte investigaţii, dar cred că este vorba de o lovitură. În plus, ştiţi că Nicoară are mâna ruptă, iar în etapa viitoare sigur Mihai Răduţ va fi suspendat” a explicat Edi Iordănescu buletinul medical al Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.