RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mădălin Ţuţu: „Punctele sunt vitale!”

/ 22 octombrie 2015
Interul Mădălin Țuțu este unul dintre jucătorii aflați în progres după venirea pe banca tehnică a lui Bozo Rudic, meciul de la Timișoara fiind unul de excepție pentru jucătorul adus în vară de la HC Vaslui.

13    Marcator a 11 goluri în poarta bănățenilor, Țuțu le mulțumește colegilor pentru suport: „Am avut două jocuri mai bune şi sper ca evoluţia mea să crească de la meci la meci, să dau încredere antrenorului şi echipei, să se bazeze pe mine, dar şi colegilor, pentru că fără ajutorul lor nu puteam să marchez atâtea goluri la Timişoara”. În același timp, Țuțu spune că la partida cu CSM Ploiești, Energia este obligată să câștige: „Sperăm să câştigăm, să aducem punctele vitale pentru noi şi să ne pregătim în linişte pentru următoarea parte a campionatului. Orice meci este greu dacă ţi-l faci tu greu, Ploieştiul a câştigat toate punctele, dacă nu mă înşel, acasă, în deplasare nu au scos nici un punct şi sperăm să nu facă surpriza aici. Nu ştiu ce ne lipseşte, noi ne antrenăm din greu, mai ales acum că a venit şi Bozo şi antrenamentele sunt destul de bune, s-a văzut asta şi în jocul echipei, este o creştere vizibilă în jocul nostru. Sperăm să vină şi rezultatul, că dacă joci bine şi pierzi nu e bine. Eu când am venit aici şi am văzut cine vine la echipă nu mă gândeam că o să ajungem în postura aceasta, dar suntem pe locul pe care suntem…”, a încheiat Mădălin Țuțu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.