RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Există și soluții rapide!

/ 22 octombrie 2015
Problema terenului de antrenament pentru Pandurii în perioada în care se va lucra la noul stadion are și rezolvări rapide.

teren 2E drept, această rezolvare presupune un anumit efort financiar, dar toată lumea ar fi fericită cu un teren de iarbă chiar lângă locația unde Pandurii și-a mutat vestiarele în această perioadă. Terenul sintetic a fost decopertat de luni bune, din luna iunie fiind doar un loc pe care jucătorii îl traversează să ajungă pe un alt teren sau pe care s-au parcat mașini. Cu puțină bunăvoință și mai multă implicare, terenul, care are un minim de infrastructură realizat, în sensul că are un drenaj de bază, la care se mai poate lucra pentru îmbunătățire, ar trebui acoperit un un covor de iarbă. Acest lucru ar trebui făcut cât mai urgent, cât vremea mai permite încă acest lucru, iar efortul financiar nu ar fi unul care să dea peste cap bugetul echipei. Când ai în față posibilitatea de a prinde unul dintre primele două locuri ale clasamentului final în Liga 1, ceea ce înseamnă un grad mare de probabilitate de a te afla în grupele Europa League, echivalent al unui plus în buget de minim 6 milioane de euro, a da una sau două sute de mii  de euro pe un covor de iarbă pentru a oferi echipei un etren de antrenament nu înseamnă nicidecum o cheltuială, ci o investiție!

HPIM0727.JPG

HPIM0727.JPG

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.