RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Discuții pentru terenul Pandurilor

/ 21 octombrie 2015
Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă echipa Pandurilor în acest moment este aceea a terenului de antrenament.

teren demolariConstructorul insistă pentru ca din momentul începerii lucrărilor echipa să nu mai aibă acces la terenul de joc, acolo unde Edi Iordănescu solicită măcar două ședințe de antrenament săptămânal. În ecuație intervin și autoritățile locale, care, și prin prisma rezultatelor foarte bune realizate de Pandurii în ultima vreme, se văd nevoite să caute să răspundă pozitiv solicitărilor venite în privința unor condiții de antrenament decente. În acest sens, ieri a fost programată o întâlnire între conducerea Pandurilor și autoritățile locale pentru căutarea celor mai bune soluții de rezolvare a situației: „Astăzi (marţi n.r.) voi purta o discuţie cu Edi Iordănescu şi cu Narcis Răducan exact pe tema aceasta şi anume modul în care ne vom organiza în perioada în care se va construi noul stadion, modul în care vom organiza antrenamentele, programul pe care nu-l va putea permite constructorul de a folosi stadionul ca şi spaţiu pentru antrenamentele echipei de fotbal. Echipa merge foarte bine, avem rezultate foarte bune, drept pentru care eu cred că trebuie să ne aplecăm foarte serios asupra programului privind antrenamentele şi programului privind pregătirea jucătorilor. Nu putem rămâne indiferenţi la solicitarea domnului Iordănescu şi sunt convins că astăzi vom ajunge la un punct comun vizavi de acest program”, a declarat Aurel Popescu, viceprimar al Municipiului Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.