RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săptămâni de foc pentru Energia

/ 19 octombrie 2015
Echipa de baschet a Energiei va avea parte de meciuri extrem de grele în următoarea perioadă, dat fiind faptul că oltenii vor intra, pentru al doilea an consecutiv, într-o competiție europeană, FIBA Europe Cup, care va debuta peste exact o săptămână.

19-qpr1

După eșecul umilitor cu Gaz Metan, Antonis Constantinides le-a acordat elevilor săi două zile libere, iar astăzi (n.r. luni), aceștia s-au întors la antrenamente, dar sub comanda secunzilor Claudiu Alionescu și Ioanis Diamantakos, Constantinides fiind plecat până mâine (n.r. marți) acasă, în Cipru.

Vineri, Energia merge în Capitală, pentru duelul cu Dinamo, o echipă nou-promovată, dar care a demonstrat că poate învinge pe terenul lui U-BT Cluj Napoca, partida de la București anunțându-se una extrem de atractivă, însă, în aceeași măsură, una grea pentru gorjeni. Meciul e programat la ora 18:00.

Marţea viitoare, Troupe&Co. debutează în noua stagiune a FIBA Europe Cup, pe teren propriu, cu Sigal Prishtina, motiv pentru care etapa intermediară a gorjenilor din Liga Națională, cu CSM Oradea, s-a amânat. Astfel, până ce se va stabili o nouă dată de disputare a încleștării cu bihorenii, Energia joacă pe 31 octombrie la Sibiu, iar pe 3 noiembrie va lua drumul Ciprului, unde are programat al doilea meci din Europa, cu AEK Larnaca.

În fine, după întoarcerea din Insula Afroditei, trupa lui Constantinides o va primi pe U-BT Cluj la Târgu Jiu, pe 7 noimebrie, pentru ca trei zile mai târziu, în orașul lui Brâncuși să sosească BC Astana. Vor urma alte dispute cu BC Mureș și, din nou, cu Sigal Pristhina, pe 14, respectiv 17 noiembrie.

În concluzie, programul Energiei devine unul infernal, însă, cu lotul actual și în forma pe care o traversează, pare greu de crezut că oltenii vor reuși să țină piept unor adversari de calibrul celor prezentați anterior.

foto: www.csenergia.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.