RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rudic va sta pe bancă la meciul cu Timișoara!

/ 15 octombrie 2015
Așteptarea a luat sfârșit, antrenorul Energiei, venit de săptămâni bune la Târgu Jiu, va putea în cele din urmă să stea pe banca echipei sale la meciurile din campionat ale echipei sale.

 

rudic tribuna   Bozo Rudic a fost nevoit să stea departe de jucătorii săi la meciurile cu CSM București și Steaua, de vină fiind sistemul exagerat de birocratizat în ceea ce privește procedurile de acordare a dreptului la muncă în România. Antrenorul sârb cu care Energia a semnat contractul de ceva vreme va putea să-și conducă elevii de pe bancă la următorul meci al gorjenilor, cel de duminică, de la Timișoara: „S-a rezolvat, voi sta pe bancă, acesta este al optulea an de când sunt în România şi întotdeauna trebuie să fac actele de la început. Eu de fiecare dată trebuie să declar că am o singură soţie, zici că sunt din Arabia, dar nu contează, pentru poliţişti trebuie să fac mereu declaraţie la notar că am o singură soţie. Mi se pare ridicol că trebuie să fac asta de fiecare dată”, a declarat Bozo Rudic, destul de iritat de acest sistem.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.