RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, victorie fluviu în amical

/ 15 octombrie 2015
Edi Iordănescu a căutat să-și repună jucătorii în condiții de joc după o pauză destul de lungă și a perfectat amicalul cu Minerul Motru, meci pe care Pandurii l-a câștigat cu 7-0 (2-0).

IMG_6576Edi Iordănescu a început meciul cu un prim unsprezece foarte aproape de ceea ce ar putea trimite pe teren din primul minut al întâlnirii cu Poli Timișoara, doar Hora, care s-a antrenat separat miercuri, fiind înlocuit cu Aziz Khalouta. Net superiori la toate capitolele, jucătorii lui Edi Iordănescu și-au dominat categoric adversara și au punctat de două ori până la pauză, prima dată prin Nistor, a doua oară prin Săpunaru.

La pauză, antrenorul Pandurilor a schimbat total liniile completând lotul, în absența atacanților Hora și Wellington, cu Mărgărit, de la echipa a doua. Deși Pandurii a dominat jocul și în această formulă, se părea că vor lipsi golurile în repriza a doua. A fost însă de ajuns ca Valentin Munteanu să ducă scorul la 3-0 pentru ca apoi golurile să curgă unul după altul în poarta motrenilor. Nicoară a înscris cu un șut frumos din afara careului, Mărgărit a înscris mai târziu din apropierea liniei porții, pentru ca Trifu să înscrie un gol frumos după o acțiune personală de pe partea dreaptă, finalizată cu un șut din marginea careului mare, la rădăcina barei, la colțul scurt. Scorul final a fost stabilit de Mărgărit, care a realizat dubla reluând în poartă din careul mic.

Partida s-a desfășurat pe gazonul fostului Stadion „Municipal”, acum demolat aproape în întregime, doar gazonul și o parte din Tribuna Oficială fiind mărturii ale fostei arene. Jocul a fost urmărit de circa 50-60 de suporteri, la prima repriză asistând și Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.

Pandurii – Minerul Motru 7-0 (2-0)

Au marcat: Nistor, Săpunaru, V. Munteanu, Nicoară, Mărgărit (2), Trifu.

Pandurii I: Mingote (min. 30 Lazar) – Ungurușan, Vasco, Filippetto, Momcilovic – Săpunaru, Droppa – Ciucur, Nistor, Răduț – Khalouta.

Pandurii II: Lazar (min. 60 Stanca) – Pleașcă, Erico, Vasiljevic, Grecu – Șandru, Mrzljak – Trifu, V. Munteanu, Nicoară – Mărgărit.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.