RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Narcis Răducan: „Avem datorii, dar echipa nu suferă”

/ 15 octombrie 2015
Președintele Pandurilor a anunțat că echipa gorjeană este una dintre echipele care au datorii, dar acestea nu sunt foarte mari și nu pun în pericol stabilitatea clubului.

IMG_4180Narcis Răducan a menționat că este vorba de datorii mai vechi, dar și mai noi, datorii care se ridică la câteva sute de mii de euro: „Avem datorii din trecut, nu a fost un secret când am estimat un buget de 4,5 milioane de euro, dar în realitatea este mai mic de 4 milioane. Datoria noastră este să ne adaptăm, nu să ne plângem. Am echilibrat destul de bine plățile, salariile, așa că putem respira. Datoriile sunt și din urmă, sunt datorii la nivelul a câteva sute de mii de euro plus câteva litigii pe rol, acolo unde putem ieși mai bine sau mai puțin bine. Nu este un secret, e normal”, a declarat președintele gorjenilor. Acesta a mai adăugat că o eventuală participare a echipei în play-off-ul Europa League ar conduce la rezolvarea tuturor problemelor financiare: „Dacă vom ajunge în play-off în Europa League lucrurile se îndreaptă total. Deocamdată mai avem datorii din urmă și nu este simplă să împăcăm pe toată lumea. Nu sunt datorii mari, dar nu e plăcut. Echipa nu suferă, în proporție de 95% suntem la zi cu plata către jucători. Suntem în comunicare bună cu toată lumea și o vom scoate la capăt. Așa că dacă ne calificăm în play-off, vom sta mai bine”, a înscheiat președintele Pandurilor, Narcis Răducan.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.