RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bozo Rudic: „Steaua nu este o echipă de care să ne temem!”

/ 9 octombrie 2015
Energia dispută sâmbătă, la Târgu Jiu, unul dintre cele mai importante meciuri ale turului, întâlnirea cu Steaua fiind poate decisivă pentru atingerea obiectivului, acela de clasare între primele opt.

bozo        Noul antrenor al Energiei, Bozo Rudic, a antrenat și adversara gorjenilor din această etapă, dar a făcut-o cu mult timp în urmă, așa că prea puțin din ceea ce era valabil atunci mai este și acum: „Eu am antrenat Steaua acum 6-7 ani, acum mai e acolo un singur jucător care era și atunci, Georgescu, restul sunt jucători noi. Știu jucătorii noștri ce au de făcut. Ne pregătim tactic după ce am făcut în ultimele trei zile mai multă pregătire fizică. Ne pregătim de acum și tactic și sperăm să fie bine”, a declarat tehnicianul plav.

Poziția actuală a Stelei în clasamentul Ligii Naționale ar putea da fiori unor echipe care ar trebui să primească vizita bucureștenilor, însă Rudic consideră că este vorba doar de o conjunctură, că diferența dintre echipe nu este deloc mare, iar Energia putea obține mai mult și în fața unor adversari mult mai valoroși, dând exemplul ultimului joc. Prin urmare, Rudic spune că jucătorii săi nu au de ce să se teamă înaintea duelului de sâmbătă: „Steaua e pe locul 3, dar trebuie să câștigăm pentru că nu avem nicio scuză. Jucăm acasă și sperăm să vină lumea la sală, să ne susțină, să ne împingă de la spate un pic. Eu zic că vom câștiga! Steaua nu este o echipă de care să ne temem. Totul depinde de noi. Până la urmă nici CSM București nu era de speriat. Dacă nu era acel cartonaș roșu, nu se știe cum se mergea mai departe. A ieșit Șelaru și după aia ceilalți portari, mai tineri, nu au făcut ce trebuia. Deci, Steaua nu este nici ea o echipă de speriat. Mai ales jucând aici, acasă”, a mai spus Bozo Rudic.

Pentru antrenorul Energiei, partida cu Steaua este obligatoriu să fie declicul pentru echipa sa, momentul de la care lucrurile să înceapă să meargă bine, ținând cont și de faptul că de acum adversarii vor fi mai accesibili: „E foarte important acest meci pentru că, după părerea mea, după ce revine și Acatrinei după accidentarea suferită, avem tot ce ne trebuie. Avem și oameni la schimb, lotul este destul de bun și acoperitor pe posturi. Este foarte important și pentru că după acest joc vin meciurile cu Timișoara și Ploieștiul, iar după aceste meciuri va veni o pauză mai lungă în care vom putea munci și noi mai mult. Meciul acesta este foarte, foarte important!”, a mai spus Rudic. Vorbind despre acest calup de trei partide, cu Steaua, Timișoara și Ploiești, Rudic spune că vrea maximum: „Vreau nouă puncte din aceste trei jocuri. Normal că e posibil. Eu sper să le obținem. Repet, e foarte important cum începem, acest meci. Eu o iau pas cu pas, acum ne concentrăm doar pe acest meci, cel cu Steaua”, a încheiat tehnicianul Energiei.

Meciul dintre Energia și Steaua, contând pentru etapa a IX-a a Ligii Naționale de handbal masculin, este programat a se disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 14:15, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.