RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Narcis Răducan: „Acum vine marea provocare!”

/ 30 septembrie 2015
Pandurii se află pe plus cu o etapă înaintea returului sezonului regulat, echipa a acumulat mai multe puncte decât minimul cerut de edi Iordănescu pentru a fi în cărți pentru play-off, iar un succes în fața celor de la Viitorul Constanța ar putea fi cireașa de pe tort pentru această primă parte a sezonului.

IMG_9348Narcis Răducan vede în adversara de vineri cea mai în formă echipă din campionatul inetrn, echipa care etalează cel mai frumos joc și, în același timp, o echipă greu de învins. Cu toate acestea, președintele grupării târgujiene crede că Pandurii are motivația dar și puterea de a obține trei puncte din această confruntare: „Acum vine marea provocare, dacă batem pe Viitorul, suntem chiar foarte bine. Meciul este greu, Viitorul are cel mai frumos joc din acest tur de campiona. Au surprins pe toată lumea și nu va fi deloc ușor, dar jucăm acasă și avem toată motivația. Dacă batem în acest meci ne ținem în primele trei locuri și ar fi ceva extraordinar pentru noi. Așteptăm acest meci cu nerăbdare”, a declarat Narcis Răducan.

Viitorul Constanța este echipa de pe locul 2, are o singură înfrângere în acest sezon, și se află la trei puncte în fața Pandurilor. Trupa lui Edi Iordănescu are și ea un parcurs bun în ultimele etape fiind neînvinsă în ultimele șase runde.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.