RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără regrete cu meciul cu CS U Craiova

/ 30 septembrie 2015
Atmosfera din vestiarul Pandurilor pare să fie una foarte bună după ce rezultatele pozitive au început să se lege și pentru trupa lui Edi Iordănescu.

23 final„Echipa e OK, am acumulat câteva meciuri în care nu am pierdut și am trecut și peste hopul acesta de la Craiova, unde era important să-i ținem sub noi măcar la aceeași distanță”, a declarat președintele Narcis Răducan după remiza obținută de gorjeni în deplasarea de la Craiova.

În cazul unui succes în Bănie, Pandurii ar fi mărit distanța dintre ea și pozițiile din afara play-off-ului la șapte puncte, dar Răducan spune că echipa gorjeană nu ar fi meritat toate punctele în acel meci, dar ceea ce a reușit, să mențină distanța față de Craiova, este un lucru foarte bun: „Nu avem regretul că nu am bătut pe Craiova pentru că nu am meritat acest lucru. Nu am făcut foarte multe. Am făcut un joc tactic foarte bun, Edi se aștepta la un astfel de meci, îi cunoștea foarte bine și e bine că nu am pierdut. Anul trecut i-am dominat noi total și ne-au bătut ei la o fază, dacă-mi aduc bine aminte. E bine că i-am ținut acolo, la patru puncte în spate, și îi așteptăm la noi în retur. Știu că un succes ar fi rupt clasamentul, dar au și ei un obiectiv, nu poți să-i bați pe toți. Important este ca atunci când nu-ți merge jocul așa cum trebuie sau când adversarul e mai puternic, să nu pierzi. Asta am reușit și e foarte important pentru noi că nu am pierdut”, a explicat președintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.