RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză în Derby-ul Olteniei

/ 26 septembrie 2015
În săptămâna în care Pandurii s-a chinuit cu Uta în 16-imile Cupei, de abia învingând-o pe „Bătrâna Doamnă” la penalti-uri și avansând totuși mai departe, trupa lui Edi Iordănescu nu a reușit să facă mulți purici nici la Craiova, deplasare din care a scos la final un punct.

CSUC-2

După seria bună din ultimele etape, gorjenii au intrat pragmatici în duelul de la Craiova și au cedat teren trupei lui Emil Săndoi. Edi Iordănescu l-a titularizat pe Cristi Săpunaru în poziția de mijlocaș la închidere, după ce Mrzljak s-a accidentat cu câteva minute înaintea începerii partidei din parcul Romanescu, la încâlzire. „Juveții” au pus pericol la poarta pandură prin Nuno Rocha și Acka în prima parte, aceștia fiind mai periculoși și în a doua repriză, însă Pandurii au scăpat cu fața curată la ocaziile lui Zlatinski, Băluță și Măzărache.

Trupa lui Iordănescu jr și-a îndeplinit scopul, acela de a scoate cel puțin un punct în Bănie, dar cu riscul unui joc nespectaculos, care nu poate atrage simpatizanți. Chiar și fără spectacol, Pandurii se află pe 3, cu 20 de puncte, iar vineri are programată ultima etapă a turului Ligii 1, la Severin, cu Viitorul.

Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Stadion: „Extensiv”, spectatori: 2.000.

Craiova: Bălgrădean – Achim, Popov, Acka, Vătăjelu – Ivan, Mateiu, Zlatinski, Bancu (60 Băluţă) – Bawab (81 Curelea), Nuno Rocha (75 Măzărache). Antrenor: Emil Săndoi.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Filipetto, Fernandes, Momcilovici – Săpunaru (81 Piţian), Droppa – Răduţ (75 Ciucur), Nicoară (70 V. Munteanu), Nistor – Hora. Antrenor: Edward Iordănescu.

foto: www.sportingorj.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.